Glaszetter Eindhoven

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Deskundige reparatie van alle glasschade bij Glasdistrict Eindhoven

Heeft u glasschade in Eindhoven of omgeving en wilt u dat met spoed deskundig laten herstellen of vervangen? Dan staan de vakmannen van Glasdistrict Eindhoven altijd voor u klaar om deze klus voor u aan te pakken. Niet alleen zorgen onze glaszetters voor een snelle en zorgvuldige reparatie of vervanging van uw ruit, ze zorgen ook dat alles netjes voor u opgeruimd wordt en handelen de reparatie zonodig af met uw glasverzekeraar.

Raam gebroken

Is er haast bij? Dan is dat voor onze glaszetters ook geen probleem; ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar en kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn om een vervangende ruit te plaatsen of een noodvoorziening te zetten. En ook voor alle ander zaken op glasgebied kunt u voordelig bij Glaszetter Eindhoven terecht, want wij herstellen en plaatsen ook ruiten van inbraakwerend- en gehard glas voor winkels en bedrijven, leveren alle soorten en maten interieurglas voor uw woning of buitenruimte en hebben ook jarenlange ervaring in het zetten van moderne glazen systeemwanden in kantoren en bedrijfsruimtes. Kijk in ons aanbod naar alle mogelijkheden!

Glaszetter Eindhoven verzekert u:

 • Volledige hulp, herstel- en vervangingswerkzaamheden bij glasschade
 • In Eindhoven en omgeving kunnen we binnen 30 minuten bij u zijn
 • Altijd scherp en helder in prijzen voor topkwaliteit glas en deskundige montage
 • 24/7 bereikbaar, ook tijdens de weekends en feestdagen
 • Wij garanderen een direct herstel, ook bij spoed. Eventueel door een tijdelijke voorziening
 • Wij werken alleen met een vakbekwaam team van zorgvuldige ervaren gekwalificeerde glaszetters
 • Wij bieden een ruime keuze aan diverse typen glas in alle mogelijke formaten
 • Altijd nette montage volgens huidige erkende normen
 • We bieden een zeer goede garantieregeling op al het nieuwe glas en montage

 24/7 Glasherstel service


Gaat het om het vervangen van enkelglas naar dubbelglas? Dan zit u bij Glaszetter Eindhoven ook helemaal goed. Niet alleen kunnen wij u deskundig en vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden die er met dubbelglas en hoogrendements glas zijn om uw huis te isoleren, ook zijn wij zeer scherp in onze tarieven in dubbele beglazing. Dubbelglas, zoals HR glas, HR+, HR++ glas en Triple glas, houdt niet alleen optimaal kou en tocht (en ook geluid!) buiten, om binnenshuis voor een warmer en prettiger klimaat te zorgen, het is ook een van de belangrijkste manieren om te isoleren en te besparen op uw stookkosten. Wilt u weten welk type isolatieglas voor uw woning en oude kozijnen geschikt is? Dan kunnen de glasspecialisten van Glaszetter Eindhoven u dat precies vertellen. Vraag ons om vrijblijvend en passend advies! Wij kunnen de ramen ook afkitten.

Glashandel Eindhoven 


Wilt uw voor uw huis of bedrijf de binnen- of buitenruimte een moderne update geven door glazen binnendeuren, balustrades of een windscherm van glas? Dan is Glasdistrict Eindhoven uw voordelige leverancier in interieurglas, veiligheidsglas en speciaalglas. Onze glaszetters kunnen al uw ideeën omzetten naar de juiste oplossingen in glas, tegen de voordeligste tarieven. Of het nu gaat om kleine glasprojecten zoals een glazen paneel als achterwand in de keuken, of een groot glasproject waarbij de wanden van de kantoren in uw bedrijfsruimte moeten worden voorzien van glas, Glasdistrict Eindhoven maakt, levert én monteert het. Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van glas en informeer bij onze glasspecialisten naar de tarieven!

Glaszettersbedrijf Eindhoven

Meer weten over onze uitgebreide glasservices in Eindhoven en omgeving? Bel vrijblijvend de glaszetters van Glasdistrict Eindhoven. En ook in andere plaatsen in het land kunt u vertrouwen op onze voordelige, deskundige en snelle service want we hebben onze vestigingen door heel Nederland.

In samenwerking met de glaszetter van Noord-Holland