Enkel glas voor uw huis

Het komt vandaag de dag niet heel veel meer voor dat enkel glas wordt gebruikt voor buitenramen. Desalniettemin is er wel nog een vraag voor enkelglas welke wordt gebruikt in uw huis.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan – KLIK HIER

Diverse soorten glas op voorraad

Via onze website hebben wij verschillende mogelijkheden om glas te bestellen. Vaak zien wij wel dat er behoefte is aan een offerte alvorens wij glas leveren. Daarom hebben wij hieronder een handige tool ontwikkeld waarmee u kunt uitrekenen hoeveel u kwijt bent voor enkel glas. De prijs wordt berekend aan de hand van een paar punten, namelijk het type glas (dikte), afmeting van uw raam en aantal ramen die u nodig heeft. Door deze gegevens in te vullen kunnen wij direct een prijsopgave geven van de kosten voor het glas. Let er wel op dat wanneer u de offerteaanvraag verstuurd wij extra kosten zullen berekenen voor het afleveren en eventueel plaatsen van het glas.

Verschillende type glas

Tegenwoordig zijn er voor enkel glas verschillende keuzes en dus eigenschappen waar u op moet letten bij het bestellen. Hieronder een helder overzicht van de verschillende type enkel glas met daarnaast de eigenschappen die voor dat type glas gelden:

Dit is standaard glas met een kleur erin.
Lijkt op dubbel glas, maar zit direct op elkaar geplakt met folie ertussen.
Zeer stevig en valt bij schade in veel kleine stukjes uiteen.
Puur decoratief gebruik en verminderd inkijk.
Wanneer u kiest voor standaard enkel glas dan zult
Heeft de eigenschap dat het zeer helder is, perfect voor een vitrine!
Combinatie van zeer sterk glas met de eigenschap dat het niet uit elkaar valt wanneer het breekt.
Zit al in de naam. Vertraagd namelijk brand en biedt dus extra veiligheid.

 

Specialist in het plaatsen van glas

Wij kunnen voor u enkel glas plaatsen in heel Nederland. Uw huis moet worden voorzien van enkel glas door het vervangen van het huidige glas? Of gaat het om een nieuwbouw woning waar nog geen glas in zit? Wij kunnen het voor u plaatsen. Bent u op zoek om enkel glas aan de buitenzijde te plaatsen? Dan raden wij toch vaak aan om te kiezen voor HR glas waarmee u uw energierekening verlaagt en dus het energielabel van uw huis verbeterd. Vaak wordt enkel glas alleen nog geplaatst in uw woning voor bijvoorbeeld een tussendeur of glazen scheidingswand.

 

Garantie op enkel glas

Op alle type glas geven wij maar liefst 10 jaar garantie. Hierdoor komt u ook achteraf nooit voor verrassingen te gaan. Wanneer u kiest voor Glasdistrict dan kiest u voor zekerheid.

Ervaring van klanten Glasdistrict

P. de Mus

Tijdens afgelopen oud en nieuw had ik glasschade door een explosie van vuurwerk. Niet wetend hoe ik dit moest aanpakken. Werd mij aangeraden door een familie lid dat ik Glasdistrict moest bellen. Glasdistrict had mijn tante geholpen met haar dubbel glas. Via het internet heb ik direct contact gezocht. De volgende dag stond er gelijk een glaszetter van Glasdistrict voor de deur. Deze glaszetter was binnen het uur klaar. Super service en het was nog redelijk goedkoop ook.

H. Atmowirono

Na het hebben van condens op mijn raam heb ik iemand laten langs komen, omdat dit na te laten kijken. Uiteindelijk was het een kleine ingreep en hoefde het raam niet vervangen te worden. Het ventilatie rooster moest schoon gemaakt worden voor een betere    circulatie van lucht. Ik was geen super goede klant qua omzet, maar wel een tevreden klant vandaar de recensie.

Voor handig tip kunt u kijken naar klussen in je huis.