Glashandel

De nationale glasspecialist

Glashandel Glasdistrict is Nederlands grootste glas specialist. In elke provincie in Nederland heeft Glasdistrict een glashandel gevestigd. In de afgelopen 30 jaar is Glasdistrict uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse glas industrie. Glasdistrict is er voor de particulieren als zakelijke markt. Als u een aanvraag doet voor glas, krijgt u een duidelijk advies, snelle service gevolgd door een duidelijke offerte. Voor spoed gevallen kunt u gebruik maken van de 24 uurs glasservice van Glasdistrict. Hieronder staan de meest gangbare soorten glas die Glasdistrict in het assortiment heeft.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan – KLIK HIER

 

Glashandel

Snelle levering van het glas

U kunt elk type glas bestellen in onze glashandel bestellen. Levertijd van de soorten glas is afhankelijk of dit glas direct op voorraad is. Als dit niet het geval is kan 1 a 7 werkdagen duren afhankelijk van het soort glas en maat dat u het in huis heeft. Glasdistrict is de een van de grootste glasinkopers in Nederland. Door grote afname direct vanaf de fabriek kunnen wij het glas spot goedkoop aanbieden aan onze klanten. Wij kunnen   in de meeste gevallen 10% korting geven op uw huidige glas offerte.

Glasschade direct verholpen

Veel mensen die met ons contact opnemen zijn opzoek naar een glaszetter voor het repareren voor een raam. Of dit nu een kapot raam is voor een huis of het vervangen van enkel glas voor dubbel glas, glasdistrict heeft overal door heel Nederland glaszetters aan het werk. Het motto van Glasdistrict is dat wij alles weten wat met glas te maken heeft. Weet je alles van glas, dan kun je de klant ook het juiste advies geven voor de perfect reparatie.

U kunt via de volgende link zien in welke provincies onze glaszetters en glashandels gevestigd zijn.

Bent u benieuwd naar een nieuwe scherpe offerte neem dan contact op met Glasdistrict.