Dubbel glas

Het gebruik van dubbel glas heeft veel voordelen. De kans op glasschade is veel kleiner, inbrekers kunnen moeilijker het huis binnen dringen en uw stookkosten zullen flink dalen. Dit wilt u natuurlijk ook en daarom adviseren wij om uw enkel glas te laten vervangen door dubbel glas. Vraag snel en helemaal vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van enkel glas door dubbel glas.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan – KLIK HIER

dubbel glas

Verlaag uw stookkosten in huis

Lage energiekosten, hoe lekker is dat! Wij kunnen dit voor u realiseren door dubbel glas te plaatsen. Laat ons u hierin adviseren, want er zijn verschillende type dubbel glas. Zo kunt u kiezen voor gewoon HR glas, HR+ glas of HR++ glas. Het verschil in dit type glas zit hem in het gegeven dat er een speciaal isolerend gas in de spouw zit.

Met het plaatsen van dubbelglas zult u direct besparen op uw stookkosten en valt de investering die u doet in het dubbel glas vele male lager uit. Glasdistrict kan u ook helpen met een speciale regeling waarbij u het gehele bedrag in termijnen kunt terug betalen. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Verminder geluidsoverlast

In een grote stad als Amsterdam, Haarlem of Alkmaar kan het wel eens voorkomen dat u last heeft van geluid in de straat. Trams die voorbij razen met veel geluid of kinderen die aan het voetballen zijn en de hele buurt bij elkaar schreeuwen. Met het plaatsen van dubbel glas kunt u geluidsoverlast drastisch verlagen. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan.

Geef inbrekers minder kans

Vaak zien inbrekers snel of een huis is voorzien van enkel glas. Alleen al door het gebruik van dubbel glas schrikt het inbrekers af om aan de klus te beginnen. Ze kiezen tenslotte de weg met de minste weerstand. Wilt u er echt zeker van zijn dat inbrekers geen kans hebben om in te breken dan adviseren wij u om gebruik te maken van speciaal veiligheidsglas. Hierdoor zal het voor inbrekers veel meer tijd kosten om een raam te doorbreken.

Dubbel glas tegen de zon

Wanneer uw huis veel ramen heeft kan het voorkomen dat het in de warme zomermaanden erg warm wordt. Door het gebruik van zonwerend isolatieglas kunt u ook in die warme zomermaanden een prettig binnenklimaat realiseren. Dit komt door de perfecte isolerende eigenschappen van dit type dubbel glas.

Veelgestelde vragen over dubbel glas:

Direct glas bestellen

U heeft besloten dat u uw huis beter wilt isoleren. Bel ons op want dan komen wij bij u langs om uw ramen op te meten en een vervolg afspraak in te plannen voor het plaatsen van isolatieglas. De kosten hiervan worden altijd vooraf gecommuniceerd zodat u weet waar u aan toe bent.

Heb ik garantie op het glas

Bij ons krijgt u standaard 10 jaar garantie op dubbel glas! Wij kunnen u deze garantie bieden omdat wij achter ons product staan. Bij glasdistrict gaat u dus voor zekerheid zonder verrassingen na uw aankoop.

Moet ik meteen alle ramen vervangen met dubbelglas?

Is het voor u een te dure onderneming om direct alle ramen te vervangen voor dubbelglas? U kunt er altijd voor kiezen om dit in gedeeltes te doen. Glasdistrict kan u hierin informeren. Het is vaak het verstandigst om de kamers waarin het meeste gestookt word als eerste aan te pakken.

Wat zijn de kosten hiervan

Bij Glasdistrict kunt u ten alle tijden een dubbelglas offerte aanvragen. Wij doen dit geheel vrijblijvend en wij verzekeren u dat wij de scherpste offerte aan u kunnen weerleggen. In de meeste gevallen is het beter om iemand van Glasdistrict langs te laten komen voor een duidelijk overzicht van de huidige situatie. De kozijnen moeten in goede conditie zijn om de dubbel glas aan te brengen.

Duurzamer en meer comfort

Ik kunt dus inzien dat het nemen van dubbel glas meer comfort brengt in het bewonen van uw huis. Er word minder geld uitgegeven aan de stookkosten aanvankelijk van de grote van uw huis kan dat op jaarbasis honderden euro schelen. Door het nemen van dubbel glas heeft u persoonlijk meer comfort in huis en zal zuinigere leefomgeving realiseren.

In deze huidige tijd waarin er veel word gelet op duurzaamheid en het milieu zal Glasdistrict u de beste opties geven voor het aanschaffen van dubbel glas.

Met het oog op het nieuwe energielabel dat elk huis dient te hebben vanaf begin 2016, is het aanschaffen van dubbel glas misschien wel het meest interessante om te veranderen in uw huis.

Voor andere type glas kunt u klikken op de volgende link

Recensies van Glasdistrict klanten.

B de Bruin

Na het aanschaffen van een nieuwe woning wilde mijn vrouw en ik alles gelijk grondig aanpakken. Wij hebben het hele huis gestript en moesten nieuwe kozijnen met dubbele beglazing nemen. Na wat onderzoek en diverse offertes te hebben opgevraagd, is Glasdistrict met het beste voorstel gekomen, uiteindelijk hebben zij alle werkzaamheden uit handen genomen voor een mooi scherpe prijs. Mooie aan Glasdistrict was dat zij elke afspraak zijn nagekomen en altijd op tijd aanwezig waren.

V. de Delayhe

Na het aanvragen van diverse offertes voor het rondom vervangen van mijn glas. Heb ik gekozen voor Glasdistrict, prijs en snelheid hebben mij de doorslag gegeven. Super geholpen door een leuke dame.

 

Voor snel en professioneel advies is Glasdistrict de partner voor de juiste glaszetter in Amsterdam