Diamantglas

Diamantglas voor een helder visie. Bij veel mensen is het onbekend soort glas, maar diamantglas is een heel zuiver glassoort. Met een kenmerk van helderheid in de puurste vorm. Voor een betaalbare prijs ( in tegenstelling tot echte diamanten ) kunt u diamantglas aanschaffen bij Glasdistrict. Toepassingen waar dit glas voor gebruikt zijn bijvoorbeeld musea’s. Een object, zoals een schilderij moet beschermd worden voor invloeden van buiten af. Tevens mag het door laten van het licht zo min mogelijk verandering brengen in het object en uitstraling. Diamantglas is dan het mooiste glas voor een heldere kijk. Diamantglas kan in een geharde versie geleverd worden en in een enkele laag.

Helder glas voor een betaalbare prijs

Toepassingen voor optimale helderheid

Winkeletalages
Showrooms
Douchewanden of deuren
Musea’s
tafelbladen

Het bewerken van het glas

Bij het bestellen van het glas bij Glasdistrict is er een mogelijkheid van drie optie’s om het glas te bewerken. Er kan gekozen worden om het diamantglas te slijpen in facet of pp. Wilt u geen van beide dan kan het glas ook ongeslepen gekocht worden.

De laatste jaren zijn er meer aanvragen vanuit de kunstwereld bij Glasdistrict. De kunstwereld is een mooi voorbeeld wat diamantglas kan doen met object. Stelt u eens een schilderij voor dat beschermt moet worden en mensen willen dit van dichtbij bekijken. Het risico dat er iets kan gebeuren door aanraking wil men liever voorkomen. Helemaal als het kunst object een grote finaciele waarde bevat. Diamantglas is een mooi en goedkoop alternatief om een juiste indruk aan de mensen te geven.

Een mooie uitstraling verkoopt beter

Wij van Glasdistrict kregen via een kennis de vraag of wij hen konden helpen met het maken van een mooie stand. Tijdens de Masters of Luxury moesten er exclusieve auto’s tentoongesteld worden, die tegen de bezoekers beschermd moesten worden. Met een mooie omringende glasplaat gaven wij de bezoekers toch het ultieme genot om de auto’s van dichtbij te bewonderen.
Bent u geïnteresseerd om goedkoop diamantglas aan te schaffen of te laten plaatsen? Dan heeft u de mogelijkheid om ons te bereiken via de mail of telefoon op werkdagen van 9:00 in de ochtend tot en met 18:00 in de avond. Glasdistrict is werkaam in geheel Nederland, wij hebben ruim 40 glaszetters in dienst.