Dubbel glas bestellen

Dubbel glas bestellen bij Glasdistrict

Via ons online formulier kunt u vrij simpel dubbel glas bestellen. De informatie die wij van u nodig hebben zijn o.a. het aantal ramen, type dubbel glas en de afmeting per raam. Met deze informatie kunt u bij ons uw nieuwe glas bestellen. Daarnaast bieden wij altijd de mogelijkheid om van onze glaszetters diensten gebruik te maken. Dit verwerken wij in een geheel vrijblijvende offerte waarop wel of niet akkoord kunt geven.

Direct geleverd 

Over het algemeen zit er een aantal dagen levertijd op het bestelde glas. Dit hangt af van de hoeveelheid en afmeting. Wanneer u bijvoorbeeld een heel groot raam besteld kan het zijn dat de levertijd van het glas verschilt met de normale levertijden van reguliere afmetingen. Onze glashandel snijd uw glas op maat. Hierdoor kunnen wij altijd de gewenste kwaliteit leveren en weten onze glaszetters altijd dat de juiste maten worden aangeleverd. Door deze korte lijnen hebben wij nooit last van miscommunicatie.

Garantie op montage en het glas

Als u via Glasdistrict dubbel glas besteld dan heeft u garantie op het geleverde glas. U kunt kiezen uit enkel het glas bestellen en dat wij dit voor u leveren op locatie. U heeft dan alleen garantie op het glas. Als u eenmaal het dubbel glas geïnstalleerd heeft dan vervalt de garantie op het glas. Stel dat u het door Glasdistrict laat installeren dan houdt u de garantie op het glas. Voordeel van de montage door Glasdistrict is dat u geen omkijken meer heeft met betrekking tot het installeren en afhandelen. U kunt er gerust op zijn dat het glas goed geinstalleerd word door een expert.

Dubbel glas voor een beter milieu

U kunt dubbel glas bestellen via Glasdistrict en erin uitgaan dat u kwaliteit in huis haalt, voor de juiste prijs het juiste glas. Als dit de eerste keer is dat u dubbel glas heeft dan gaat er een wereld voor u open. U zal veel geld besparen op de energie rekening en de woning krijgt een hogere verkoopwaarde. Iedere huisbezitter wil dat de woning steeds meer waard word, een investering in het nemen van dubbel glas draagt zeker bij aan de waarde van het huis.

Informatie over de mogelijkheden

Bent u zoekend en wilt u professioneel advies in het nemen van dubbel glas, dan bent u bij Glasdistrict aa het juiste adres. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs die bij u langs komt. Op zo’n manier kunnen wij een opmaat gemaakte offerte voor u uitbrengen.