Glasservice Almere

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glasservice Almere is 24 uur per dag te bereiken. Met name voor spoedgevallen staan wij direct paraat om u uit de brand te helpen. Glasservice Almere van Glasdistrict is niet alleen de snelste in de regio, maar wij hanteren ook eerlijke prijzen. Onze kosten zijn transparant, u geeft aan wat er gebeuren moet en wij kunnen in de meeste gevallen een duidelijke indicatie geven van de kosten.

glasservice almere

Glaszetter Almere

Glasservice Almere heeft glaszetters in dienst die woonachtig zijn in Flevoland. Glaszetter Almere hoe Glasdistrict ook wel word genoemd is op lokaal gebied actief. Maar wij worden ook in geschakeld bij landelijk projecten. Glaszetter Almere staat voor kwaliteit, wij nemen elke klus groot of klein serieus en pakeken deze met alle liefde aan.

Voordelen via Glasservice Almere:

  • 24 uur per dag te bereiken
  • U betaald geen voorrijkosten
  • 15 jaar garantie op isolatie glas
  • Lokale glaszetters in dienst
  • Transparante prijzen

Glashandel Almere

Glasservice Almere opereert vanuit twee locaties. Wij hebben een locatie in Almere en een locatie in Amsterdam. Bent u opzoek naar een glazendouche wand of een spiegel op maat. Dan kunt u een telefonische afspraak met ons maken om eens langs te komen voor het bekijken van ons assortiment. Glashandel Almere heeft het grootste assortiment in Flevoland. Op maat gemaakte producten van glas zijn vaak naar smaak en keuze te verkrijgen. Interesse? U kunt altijd vrijblijvend een afspraak inplannen bij glashandel Almere.

Raam vervangen Almere

Een raam kapot? Glasservice Almere is de snelste in de regio. Een raam vervangen kan makkelijk zijn, bent u particulier en denkt u eraan om zelf een raam te vervangen? Wij van Glasdistrict raden dit ter strengste af, in de loop der jaren hebben wij meerdere ongevallen gezien. Ongevallen die zijn ontstaan omdat mensen wilde besparen op het uitbesteden van glas montage. Glas kan gevaarlijk zijn en lelijke verwondingen veroorzaken. Vraag altijd om advies van de specialist. Raam vervangen Almere? Glasservice Almere is de specialist die voor u klaar staat.

Roald Amundsenstraat, 1363KH Almere