Glasservice

Glasdistrict is een glaszetters bedrijf dat door heel Nederland actief is. Wij nemen alle soorten opdrachten aan. Of het nu gaat om direct een oplossing bij glasschade of grote bouw projecten die voorzien moeten worden met glas. Glasdistrict is een allround glasbedrijf die alle expertise in huis heeft. De meeste mensen die bij ons binnen komen doen dit via het spoed nummer. Met meer dan 500 meldingen per maand helpt de 24  uurs glasservice van Glasdistrict huishoudens die een gebroken raam hebben. Stel dat er een ruit stuk is en u wet niet wie u moet bellen. Dan kunt u ten alle tijden terecht bij Glasdistrict. Met meer dan 40 actieve glaszetter door Nederland is het mogelijk om binnen het uur bij spoed gevallen ter plaatse te zijn. 

Maak direct gebruik van de 24 uurs spoedservice van Glasdistrict

  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Direct hulp bij het vervangen van een raam
  • Ruit stuk? Wij nemen altijd de telefoon op
  • Beste glasservice prijzen in de markt
  • Dubbel glas aanschaffen? Wij bieden 15 jaar garantie op het glas
  • Binnen het uur ter plaatsen door heel Nederland

Noodoplossing of direct een nieuw raam

De 24 uurs glasservice heeft meerdere vestigingen door heel Nederland. Met een grote capaciteit diverse soorten glas op voorraad is het mogelijk om bijna elk soort glasschade direct te vervangen. Stel dat het niet direct mogelijk is om de glasschade te herstellen dan gaan wij een noodvoorziening voor u plaatsen. Als de noodvoorziening geplaatst is, dan is het huis wel veilig tegen inbrekers. Zo heeft u dan wel een vertrouwd gevoel in huis.

Glasdistrict besteld direct het glas en het vervangen raam wordt binnen een week alsnog geinstalleerd.

Raam stuk wat gaat het kosten?

In vele gevallen zijn de mensen verzekerd voor glasschade in huis. Glasdistrict helpt u eventueel met het juist opstellen van de glasschade offerte om dit op een juiste manier aan te geven bij de verzekeraar. De glasservice van Glasdistrict vraagt u hiernaar bij het verhelpen van de schade. Elke verzekeraar is anders en heeft andere voorwaarde in deze tijd. Wel is het voor veel verzekeringsbedrijven  belangrijk om foto’s te hebben van de glasschade. Glasdistrict helpt u onthouden dat het hebben van goed foto’s van de ruit schade u gaat helpen om snel uw geld terug te krijgen.

Binnen een half uur ter plaatse

De glasservice van Glasdistrict mag nationaal als de snelste glasservice gerekend worden. Door juiste communicatie met onze klanten kunnen wij u op een snelle manier helpen. onze telefooncentrale staat buiten kantooruren direct doorgeschakeld naar verschillende glaszetter die bij ons werkzaam zijn. In vele gevallen beantwoorden wij alle telefoongesprekken direct. Niets is erger dan een bedrijf te bellen in de veronderstelling dat er opgenomen gaat worden. Wij van Glasdistrict kunnen stellen dat wij in deze dienstverlening zijn geslaagd.

Afkitten van een raam

Het afkitten van een raam  is een specialistisch vak. Natuurlijk denken veel mensen dit zelf te kunnen. Uit ervaring blijkt dat wij dit zelf ook liever overlaten aan een professionals om een raam af te kitten. Stel dat dekt niet goed pakt en u heeft houten kozijnen. Dit kan lijden tot houtrot, en dan bent u verder van huis. Aan huis uit hebben wij geleerd dat wij dit ook uitbesteden aan professionals. Op dit moment hebben wij samenwerking met diverse kitbedrijven.