Glaszetter Aalsmeer

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Aalsmeer heeft met meer dan 15 jaar ervaring als glaszetter in de regio Aalsmeer de expertise in huis om uw glasschade te repareren en nieuw dubbel glas te plaatsen. In geval van glasschade staan wij dag en nacht voor u klaar en voor het aanvragen van een dubbel glas offerte kunt u heel makkelijk via de website een aanvraag indienen.

Glasschade in Aalsmeer

Glasschade komt nooit goed uit en ook niet in Aalsmeer. Door een grote voorraad glas kunnen wij u altijd van dienst zijn met het repareren van een kapot raam. In de meeste gevallen staan wij binnen 30 minuten bij u voor de deur. Hieronder een paar voordelen die u bij ons als glaszetter Aalsmeer heeft.

  • Binnen 30 minuten bij u aanwezig
  • Meer dan 15 jaar ervaring als glaszetter
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • Dag en nacht bereikbaar

Dubbel glas laten plaatsen

Door dubbel glas te laten plaatsen in uw woning zult u besparen op de stookkosten. Vaak weten mensen niet dat dubbel glas verschillende varianten heeft. Wij plaatsen over het algemeen HR++ hoog rendement dubbel glas. Dit type dubbel glas isoleert het beste. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan via onze glas website.

Ervaringen van klanten in Aalsmeer

Door de jaren heen hebben wij veel klanten geholpen aan nieuw glas in Aalsmeer. Lees hieronder een aantal tevreden klanten die wij geholpen hebben met glasschade en dubbel glas.

J. Arendse
” Door de storm van vannacht is er bij ons achter een raam gesneuveld. Wij wilden deze snel laten maken en waren er voor verzekerd met onze glas verzekering. Glasdistrict heeft ons super goed geholpen. ”

B. van Bone

“In ons huis hadden wij veel last van tocht en hebben daarom dubbel glas laten plaatsen. Na advies van de glaszetter hebben wij onze woning in Aalsmeer helemaal laten voorzien van HR++ glas. Wij zijn zeer tevreden over Glasdistrict.nl”