Glaszetter Abcoude

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Abcoude staat dag en nacht voor u klaar. Als landelijk opererende glaszetter kunnen wij ook in de nacht binnen 30 minuten bij u zijn in geval van spoed bij glasschade. Daarnaast zijn wij als glaszetter aangesloten bij alle verzekeraars. Ook voor het laten plaatsen van dubbel glas bent u bij ons in Abcoude aan het juiste adres.

Wat te doen bij glasschade in Abcoude

Glasschade is erg vervelend en daarom zijn onze glaszetters speciaal opgeleid om u te adviseren en helpen in geval van ieder type glasschade. Wanneer u onze glas centrale belt nemen wij met u de glasschade door en sturen een glaszetter naar het juiste adres in Abcoude om het kapotte raam te laten maken. Hieronder een aantal tips waar u uw voordeel mee kunt doen in geval van glasschade:

  • 1. Ruim de glasscherven op, zodat niemand zich blesseert.
  • 2. Maak foto’s van de glasschade voor uw glas verzekering
  • 3. Bel onze glasservice Abcoude
  • 4. Wij zijn snel bij u ter plaatse

Dubbel glas laten plaatsen

Wie wilt er nou niet besparen op de stookkosten? Door het plaatsen van dubbel glas zult u het warmteverlies van uw huis reduceren en besparen op de stookkosten. Glaszetter Abcoude is speciaal getraind om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van dubbel glas. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij voor u berekenen hoeveel u per jaar op uw stookkosten zult besparen. Daarnaast is het nu meer dan ooit interessant om te kiezen voor dubbel glas, omdat er op de plaatsingskosten 6% BTW rust.

Over glaszetter Abcoude

Met meer dan 15 jaar ervaring als glaszetter in Abcoude en omgeving vinden wij het belangrijk om kwaliteit en service voor een betaalbare prijs aan u te leveren. U kunt ons dag en nacht inzetten voor glasschade en door onze glashandel hebben wij bijna altijd ieder type glas voor u op voorraad. Dit betekend in geval van glasschade dat wij uw raam snel kunnen repareren en voor het laten plaatsen van dubbel glas dat u bij ons een ruime keuze heeft.