Glaszetter Amsterdam West

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Stel dat u in Amsterdam West een glaszetter nodig heeft en u woonachtig bent in Amsterdam West. Dan is Glasdistrict de glaszetter die binnen een half uur bij u kan zijn. Glaszetter Amsterdam West is de snelste, maar is ook het best in de prijs. Met 100 jaar ervaring in het vak als glaszetter heeft Glasdistrict alle expertise in huis om glas problemen binnen een mum van tijd op te lossen. Wij zijn er zowel voor de zakelijke markt, maar ook  de particulieren in de markt. Van grote projecten tot simpele werkzaamheden als een raam vervangen. Glaszetter Amsterdam West is de specialist op gebied van glas in deze regio en u haalt gegarandeerd kwaliteit in huis.

Raam vervangen

  • Wij berekenen geen voorrijkosten
  • Groot assortiment glas op voorraad
  • 100 jaar ervaring met glasschade
  • 24/7 glasservice, altijd bereikbaar
  • Gratis leveren van glas bij een bestelling boven de €100,-
  • Snel leveren van glas

Glaszetter Amsterdam West

 

24/7 Glaszetter Amsterdam West

Niet alleen de zakelijke markt, maar ook particulieren bestellen steeds vaker via de telefoon en online glas. Als er een bestelling is boven de €100,- dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Glasservice Amsterdam west staat dag en nacht voor u klaar om te helpen bij glasschade

Het is verstandig om u goed te laten informeren hoe het monteren van glas daadwerkelijk moet. Als u het zelf wilt monteren vervalt wel garantie op het glas. Glaszetter Amsterdam West helpt u graag verder, maar wij bieden voor een mooie meer prijs de mogelijkheid dat het word geïnstalleerd door een professional. De leus ‘’goedkoop kopen is duur kopen’’, komt in een aantal gevallen voor. Het kan zijn dat de maten van het glas niet goed doorgegeven worden, met als gevolg dat het nieuwe raam niet past. Om de juiste maten in te meten kunt u van het volgende uitgaan bij dubbel glas. Glasservice Amsterdam west heeft voor een mooi ezelsbruggetje hieronder op de website gezet, dit kan u helpen met het juist doorgeven het het te bestellen van het glas.

Dubbel glas Amsterdam West

Bij het inmeten van dubbel glas kunt u de volgende regels hanteren. Meet het raam dat vervangen moet worden aan de binnenkant, dit is de dagmaat.

Tel vervolgens totaal 24 mm aan de afmeting op om de juiste maat te krijgen.

( dit is een tip voor de mensen die het zelf doen, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het  bestelde raam )

Inmeet voorbeeld waar het glas nog in het kozijn zit

U meet de het raam op bijvoorbeeld 2000 mm x 1000 mm dagmaat

Origineel word dan 2000 + 24 mm = 2024 bij 1000 x 24 mm = 1024 mm

Het glas dat u moet bestellen is 2024 mm x 1024 mm

Een voorbeeld voor het inmeten van een nieuw kozijn of leeg kozijn.

Meet u de sponningmaat en trekt daar 8 mm vanaf om de juiste glasmaat te verkrijgen.

( dit is een tip voor de mensen die het zelf doen, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het  bestelde raam )

U meet vanuit de binnenkant 1500 mm x 500 mm ook wel de sponningmaat genoemd.Maat te bestellen glas is 1500 mm – 8 mm = 1492 mm bij 500 mm – 8 mm = 492 mm.

Glasmaat voor het bestellen word dan 1492 mm x 492 mm.

Glashandel Amsterdam West 

Glaszetter Amsterdam West is tegenwoordig omgezet in Glasdistrict. Wij geven u de algemene richtlijnen om het zelf te doen. Om glas te vervangen komt echter wel meer bij kijken dan alleen opmeten en plaatsen. Op deze pagina kunnen wij u wel verder informeren hoe het verder werkt. Maar elke probleem heeft een eigen oplossing nodig en het is goed om te weten dat het werken met glas gevaarlijk is. Glashandel Amsterdam west is de lokale leverancier van glas. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van onze ervaren glaszetters die hier voor opgeleid zijn. Wilt u meer informatie bel dan met Glasdistrict.

Glaszettersbedrijf Amsterdam West

Bij het plaatsen van dubbel glas krijgt u bijvoorbeeld 15 jaar garantie op het glas en de montage hiervan. Wij raden u dan ook aan om het glas door een expert te laten installeren. Glaszettersbedrijf Amsterdam west gaat voor kwaliteit, dit wil zeggen dat wij misschien niet de goedkoopste in de markt zijn. Wilt u kwaliteit dan betaald u bij het glaszettersbedrijf Amsterdam west misschien iets meer, maar u kunt ervan uit gaan dat alles geregeld is.

Glasdistrict heeft een samenwerking met Glaszetter Amsterdam