Glaszetter Assen

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Assen voor al uw glasschade herstel & glaslevering

Woont u in Assen of omgeving en heeft u glasschade, of wilt u enkelglas laten vervangen door dubbelglas? Bel dan Glaszetter Assen voor snel schadeherstel aan al uw glas. Wij bieden u een professionele en voordelige service. Glaszetter Assen doet dit zowel voor particulier als voor bedrijven. Voor spoedzaken zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken, óók tijdens alle feestdagen. We kunnen dan binnen het half uur op uw adres zijn om alle schade aan de ruiten van uw woning, winkel of bedrijfspand vakkundig te herstellen. Ook voor het voordelig laten plaatsen van nieuw kwaliteitsglas voor ramen, deuren of interieur is Glaszetter Assen uw glasleverancier.

De voordelen van Glaszetter Assen:

 • Wij staan in Assen en omgeving altijd voor u klaar om direct uw glasschade te herstellen
 • Voordelige lage tarieven op glas en montage
 • 24 uur per dag / 7 dagen per week herstelservice voor spoedgevallen
 • Alle soorten enkelglas, HRglas en speciaalglas op voorraad
 • Wij regelen de complete schadeafhandeling met uw verzekering
 • Lange garanties op montage en al ons glas
 • Vertrouwd vast team van lokale gespecialiseerde glaszetters
 • Altijd vriendelijke service en nette afhandeling van uw glasschade
 • Natuurlijk: bij ons geen voorrijkosten!
 • Glaszetter Assen de specialist

 

Direct geholpen bij glasschade 

AIs één van uw ruiten door storm of harde windstoten kapot is geslagen. Of het glas in een bovenlicht, of raam is gesneuveld door een inbraak. Dan wilt u natuurlijk niet met de schade blijven zitten. Glaszetter Assen kan dan direct naar u toe komen om het gebroken glas dicht te zetten en mogelijk te vervangen. En of het nu gaat om enkelglas of dubbel- of Triple glas, wij herstellen al uw schade. Binnen 30 minuten kan een van onze glaszetters al bij u zijn om de schade op te nemen. Bij gangbare maten zal de ruit dan ook direct vervangen kunnen worden. Het nieuwe ruit wordt dan binnen een paar dagen geplaatst.

Voordelig dubbel glas laten zetten in Assen

Wilt u uw huis energiezuiniger maken? Laat dan uw oude enkelglas ruiten door Glaszetter Assen voordelig vervangen door duurzaam hoogrendements glas. Dit HR glas met dubbel glasplaten isoleert niet alleen uw woning op de kwetsbaarste plaatsen, waardoor u flink bespaart op de stookkosten, het zorgt er ook voor dat het binnen in de woning behaaglijker wordt omdat de warmte binnen de ruimte blijft. Onze glasspecialisten kunnen bij u langskomen voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden en voordelige prijzen om dubbel glas in uw woning te plaatsen, zoals HR, HR+, HR++ en Triple ruiten. Besluit u tot het overgaan naar dubbele beglazing, dan zijn uw nieuwe ruiten vaak al binnen 1 dag geplaatst: via Glasdistrict was dubbelglas plaatsen nog nooit zo makkelijk en voordelig.

Glashandel Assen 

Bent u juist op zoek naar maatwerk in glas en wilt u als particulier of bedrijf speciaalglas zoals veiligheidsglas laten plaatsen als balkonbalustrades, binnendeuren en trapportalen of wilt u de gevel of etalage van uw winkel voorzien van inbraakwerend glas? Dan is Glasdistrict Assen ook uw voordelige glaspartner. Laat u informeren over de mogelijkheden, er kan misschien wel meer dan u denkt. En omdat we vestigingen hebben door heel Nederland kunt u, waar u ook woont of werkt, profiteren van al onze voordelige services in glas!