Glaszetter Borne

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Borne nodig of op zoek naar een glashandel in Borne? Onze glashandel in Borne is snel ter plaatse en heeft vele jaren ervaring om u op iedere gebied van glas te helpen. Denk hierbij aan het repareren van een kapot raam of plaatsen van dubbel glas. Door onze gespecialiseerde glaszetters hebben wij altijd 100% klant tevredenheid.

Een kapot raam in Borne

Door jarenlange ervaring in de glasbranche is glaszetter Borne dé glasspecialist om uw raam te repareren. Onze glas spoedlijn is iedere dag (ook in het weekend) 24 uur bereikbaar. Wanneer u ons belt nemen wij de glasschade met u door om direct een scherpe prijsindicatie door te geven. Bij akkoord komen wij langs om in veel gevallen een noodvoorziening te plaatsen. Tijdens het plaatsen van een noodvoorziening zorgen wij ervoor dat wij het raam direct goed opmeten om diezelfde dag een nieuw raam te bestellen. Bij een 2e afspraak plaatsen wij het nieuwe raam en bent u snel en vakkundig geholpen.

Glashandel Borne

Glaszetter Borne heeft niet direct een fysieke glashandel in Borne. Wel hebben wij 2 vestigingen in Almelo en Enschede. Als u opzoek bent naar een glashandel om glas op maat aan te vragen kunt u dit ook telefonisch aanvragen via glaszetter Borne. Onze glashandel zal ervoor zorgen dat dit opmaat gemaakt word en zal worden geleverd.

24 uur glasservice Borne

Glaszetter Borne heeft de snelste glasservice van de gehele regio Overijssel, heeft u glasschade en wilt u direct geholpen worden. Glaszetter Borne staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen. In de meeste gevallen kunnen wij binnen een half uur aanwezig zijn voor het verhelpen van glasschade. Nieuwsgierig? Bel direct het bovenstaande nummer.

Ook voor isolatieglas kunt u bij ons terecht

Naast het repareren van een kapot raam zijn wij ook dé partij in Borne om uw huis of winkel / bedrijfspand te voorzien van dubbel glas. In alle gevallen brengen wij geheel gratis een vrijblijvende offerte uit en komen wij uiteraard langs om alle ramen op te meten, hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn de dubbel glas specialist van Nederland.

Klantervaringen met onze glashandel in Enschede / Borne

Wij streven altijd naar perfectie en dat zien wij terug in de klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal klant ervaringen in Borne en omgeving:

” Na maanden een kapot raam te hebben gehad zijn wij gaan Googlen en kwamen uit bij Glasdistrict. Na telefonisch contact zijn wij snel en vakkundig geholpen. Echt een aanrader wat ons betreft. ”

” Door een inbraak waren wij op zoek naar een glaszetter Borne die voor ons veiligheidsglas kon plaatsen. Onlangs kwamen wij  in contact met Glasdistrict en zijn perfect geholpen! Helemaal toppie! ”