Glaszetter Breda

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Breda staat voor u klaar, woont u in Breda of omgeving en is uw ruit stuk, of heeft u andere glasschade? Laat de glasspecialisten van Glasdistrict Breda dit dan meteen voor u deskundig herstellen. Want onze professionele glaszetters staan 24 uur per dag voor u klaar. Glaszetter Beda vervangt ieder soort glas aan uw huis, winkel of bedrijfspand.

Kwaliteit boven alles

En dat doen zij zorgvuldig, met topkwaliteit glas voor een aantrekkelijke prijs. Gaat het om gewoon enkelglas, dubbelglas of hoogrendementsglas of heeft u schade aan speciaalglas zoals veiligheidsglas of inbraakwerend glas, Glaszetter Breda herstelt alles.

Glasherstel Breda bij glasschade

 • Volledige hulp bij herstel van glasschade in Breda en omgeving, al binnen 30 minuten
 • Scherpe prijsstelling voor topkwaliteit glas en deskundige montage
 • Wij zijn altijd te bereiken voor herstel, ook ’s nachts, weekenden en feestdagen
 • Altijd gegarandeerde reparatie of herstel van uw glasschade, met glas of tijdelijke voorziening
 • Alle montage wordt gedaan door een ervaren team gekwalificeerde glaszetters
 • Wij werken uitsluitend met topkwaliteit glas en nette montage volgens erkende normen
 • Een uitstekende garantieregeling op al het geleverde glas en montage
 • Uw lokale specialist in de levering van HRglas, speciaalglas, inbraakwerend glas en veiligheidsglas

Voordelig glas vervangen Breda

Als u overweegt om het oude enkelglas in uw woning te laten vervangen door duurzaam dubbel glas, kijk dan eens naar de voordelige tarieven voor HR-beglazing die Glaszetter Breda u kan bieden op levering en montage. Het vervangen van oud glas door dubbel glas is tegenwoordig dé manier om energiezuiniger te wonen en tegelijkertijd te besparen op de stookkosten, maar de nodige investering kan soms toch een flinke drempel zijn voor woningeigenaren. Laat u dan bij Glasdistrict Breda informeren over de mogelijkheden van het laten zetten van dubbelglas, HR glas of Triple glas, en onze glaszetters kunnen een kosteloze inmeting doen en een passende offerte maken. U zult zien dat er misschien wel méér mogelijk is binnen uw budget dan u denkt!

Direct gemonteerd en geleverd 

Tegenwoordig is glas niet meer weg te denken uit een modern en eigentijds interieur in huis en op het werk. Glasdistrict levert en monteert dan ook tegen zeer gunstige tarieven alle soorten speciaalglas en inbraakwerend glas op maat. Glaszetter Breda doet dit voor particuliere woningbezitters en bedrijven. En daarbij pakken we zowel kleine glasprojecten als grote glaszet-klussen aan. Denk bijvoorbeeld aan het laten zetten van een glazen balustrade van veiligheidsglas langs een trap. Het monteren van een glazen balkonscherm bij uw appartement of het zetten van een windscherm van glas in uw tuin. Hierbij werken we samen met deskundige vakspecialisten. Ook verzorgen we voor winkels en bedrijfspanden de gevelbeglazing en etalage ruiten en zijn we dé specialist in Breda en omgeving voor het plaatsen van glazen systeemwanden waarmee u uw kantoor een moderne update geeft. Dus wat uw wensen in glas ook zijn.. bel Glasdistrict!