Glaszetter Delfzijl

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Delfzijl voor al uw glasschade herstel & glaslevering

Heeft u glasschade en bent u op zoek naar een vakkundige en voordelige glaszetter in Delfzijl en omgeving? Bel dan Glaszetter Delfzijl en we komen direct naar u toe om uw glas dicht te zetten en zo snel mogelijk te repareren. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar (ook met de feestdagen) en we kunnen al binnen het half uur bij u zijn om alle schade aan de ruiten van uw woning, winkel of bedrijfspand te herstellen. En ook voor het voordelig laten plaatsen van nieuw kwaliteitsglas voor ramen of interieur is Glasdistrict uw glasleverancier. Want wij kunnen niet alleen hoogrendementsglas, zoals HR+ en HR++, plaatsen, wij leveren ook veiligheidsglas voor binnendeuren of balustrades, inbraakwerend glas voor winkeletalages en bedrijfspanden, en zijn ook dé specialist in het zetten van glazen wanden in kantoren en bedrijven.

 

Onze voordelen:

 

 • Wij staan altijd voor u klaar om direct uw glasschade te komen herstellen
 • U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen voor spoedgevallen
 • Wij hanteren scherpe, heldere prijzen voor schadeherstel en glaslevering
 • Complete schadeafhandeling wordt geregeld met uw verzekering
 • Uitstekende garanties op montage en al ons glas
 • Wij werken alleen met een vast team lokale gespecialiseerde glaszetters
 • Uiteraard: bij ons geen voorrijkosten!
 • Glaszetter Delfzijl expert
 • Wij zijn uw glas totaalexpert; wij leveren plaatsen alle soorten glas.
 • Ook specialist is glazen systeemwanden

 

 

Glasschade Delfzijl

AIs een van uw ramen door een harde windstoot kapot is geslagen of er is een ruit gesneuveld door een inbraak, dan wilt u natuurlijk niet met een kapot raam blijven zitten. Glaszetter Delfzijl kan direct naar u toe komen om gebroken glas dicht te zetten en mogelijk te vervangen. U belt ons, u krijgt meteen inzicht in de kosten voor herstel en vervanging van het glas en binnen 30 minuten kan een van onze glaszetter al bij u zijn om de schade op te nemen en maatregelen te nemen. Zo kan bij gangbare maten de ruit direct vervangen worden, maar het kan ook zijn dat het formaat of type glas net niet op voorraad is. In dat geval wordt de ruit dicht gezet met noodglas of een paneel, en de nieuwe ruit wordt dan binnen een paar dagen geplaatst.

24 uurs glasservice Delfzijl

Tegenwoordig is een van de meest gekozen maatregen om een huis te isoleren het plaatsen van dubbelglas of HR glas. Door oud enkelglas in uw woning te vervangen met dubbellaags glas bespaart u na plaatsing al direct op uw energiekosten en u kunt binnen meteen genieten van een warmer en dus behaaglijker huis. Wilt u weten welke voordelen dubbelglas ú kan opleveren? Wij geven u vrijblijvend advies. Zo kan een van ons glasadviseurs voor uw woning een passende offerte maken voor de kosten voor glas en plaatsing en voor u uitrekenen welk rendement de verschillende soorten dubbelglas (HR, HR+, HR++, Triple) kunnen opleveren.

Raam vervangen Delfzijl

Glasdistrict of ook wel (Glaszetter Delfzijl) genoemd is er ook voor al uw maatwerk in glas; zo leveren en plaatsen we voor particulieren en bedrijven alle soorten speciaal glas, inbraakwerend glas en veiligheidsglas in het interieur én buitenruimte. Zo zijn wij bijvoorbeeld specialist in het zetten van glazen balustrades, windschermen en glazen systeemwanden. Ook leveren we diverse soorten gevelbeglazing én we vervaardigen en restaureren we glas-in-lood ruiten.

Raam kapot Delfzijl

Is uw raam kapot in Delfzijl, dan is Glaszetter Delfzijl de aangewezen partij die u snel en accuraat van dienst kan zijn. Wij staat dag en nacht voor u klaar. Om het gebroken raam te vervangen om zodoende weer een vertrouwd gevoel te krijgen in uw huis.

Glashandel Delfzijl

Glasdistrict is de Glashandel van Delfzijl, met meerdere specialisten in huis, is geen enkel schade niet op te lossen door ons. Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden aan onze klanten. Dan zijn wij te bereiken via het bovenstaande telefoonnummer.

En niet alleen in Delfzijl zijn we uw lokale voordelige glasspecialist; u kunt ook elders van onze servicediensten gebruik maken, want we hebben door heel Nederland onze glaszetters paraat!

Glaszetter Delfzijl heeft een samenwerking met Glaszetter Rotterdam