Glaszetter Haarlem

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Haarlem staat dag en nacht voor u klaar als het gaat om glasschade en kan u geheel vrijblijvend een offerte maken voor het plaatsen van dubbel glas. Zeker in het geval van glasschade is het fijn wanneer er een glaszetter in de buurt is die binnen 30 minuten ter plaatse kan zijn. Bij glasschade kunt onze spoed glaslijn bellen om zsm uw kapotte raam te voorzien van een noodvoorziening. Ons team bestaat uit meerdere gekwalificeerde glaszetters die direct inzetbaar zijn bij spoed. Dus heeft u een Glaszetter in Haarlem nodig en bent u woonachtig in Haarlem of omstreken? Dan bent u bij glaszetter Haarlem aan het juiste adres.

Wat te doen bij glasschade in Haarlem

In het geval van glasschade is het voor u belangrijk dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd! Doordat wij binnen 30 minuten ter plaatsen zijn en vooraf een prijsindicatie kunnen geven bent u bij ons op het juiste adres.

 • 24/7 Glasservice bij glasschade
 • Goedkoopste prijzen in de markt
 • Binnen een half uur ter plaatse
 • Grootste assortiment glassoorten
 • Geen voorrijkosten
 • Snelle afhandeling met verzekering

Glaszetter Haarlem is een familiebedrijf met passie voor het vak glas zettingen. Wat voor u een probleem is, is voor ons een uitdaging. Wij kunnen niet wachten om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn van een goede glasmontering voor uw raam, schuifdeur, balkon, of zolderkamer.

24/7 Glasservice in Haarlem

U kunt dag en nacht gebruik maken van onze glasservice. Naast glasschade kunt u bij ons terecht voor het laten plaatsen van dubbel glas. Om u een idee te geven hoeveel dubbel glas u kost om te laten plaatsen en wat u kunt besparen met dubbel glas kunt u geheel vrijblijvend een offerte door ons laten maken. Onze glasservice is voor verschillende type glas inzetbaar, zoals u hieronder kunt zien:

 • Enkelglas
 • HR++ glas  (tussen de twee ruiten in, ingespoten met edelgas) Top isolatie!
 • Dubbelglas (Niet alleen twee maar ook drie dubbel glas mogelijk)
 • Brandwerend glas (met brand compartimenten)
 • Gelaagd glas (bespaar 7% op uw jaarrekening)
 • Kogelvrij glas (Extra veiligheid)
 • Isolatieglas (bekijk onze verschillende isolatiemethode)
 • Vacuüm glas (perfect voor oudere panden)
 • Glas voor buitengevel
 • Geen voorrijkosten
 • Glaszetter Haarlem specialist

Raam vervangen Haarlem

Glasdistrict is een glaszettersbedrijf dat ruim 100 jaar actief is in Haarlem. Het kan voorkomen dat er onverwachts een raam vervangen moet worden door glasschade. Voor iemand waarvan dit niet de dagelijkse kost is. U heeft meerdere keuzes om voor een glaszetter te kiezen in de regio Haarlem. Kiest u voor Glaszetter Haarlem / Gasdistrict nu kunt u het volgende verwachten. Bij Glasdistrict draait het om open communicatie, wij proberen bij elke melding in Haarlem binnen een half uur aanwezig te zijn. In vele gevallen lukt dit, maar het kan wel eens voorkomen dat dit niet uitkomend, omdat alle glaszetters aan het werk zijn. Glasdistrict zal u direct informeren en op de hoogte houden wanneer dit wel uitkomt. Het streven van Glaszetter Haarlem is iedereen zo snel mogelijk te helpen. Glasdistrict is een plaatselijk glaszettersbedrijf, als bedrijf levert Glasdistrict kwaliteit. Bij Glasdistrict werken er mensen die weten waar ze over praten. En hebben de ervaring in en kennis in pacht.

 

Glashandel Haarlem

Vele huizen in Haarlem zijn in de jaren 70 en 80 gebouwd en zijn voorzien van enkelglas. Bij Glasdistrict komen wekelijks aanvragen binnen van aanvragen van mensen die het huis willen voorzien van dubbel glas. Er zitten vele voordelen aan het vervangen van enkelglas naar dubbel glas. Glasdistrict en partners bieden 15 jaar garantie op het al het dubbel glas dat gemonteerd word door onze glaszetters. Verdere voordelen zijn dat u als huiseigenaar veel zal besparen op de stookkosten, op jaarbasis kan het honderden euros schelen. . Verder word in de tegenwoordig tijd gekeken naar het energielabel van een huis. Een energie label geeft precies aan of uw huis goed geïsoleerd is en bijdraagt aan een beter milieu door het beperken van broeikas effecten. Door uw huis beter te isoleren zal u ook minder geluidsoverlast hebben vanaf buiten of van binnen naar buiten ( is ook wel eens prettig ).

Heeft u vragen aan Glasdistrict dan kunt u altijd bellen voor informatie. Glasdistrict staat u graag te woord. Mailen of het invullen van een contactformulier kan ook, wij zullen deze binnen 24 uur beantwoorden.

In samenwerking met andere bedrijven in de regio van groot Haarlem, verder hebben wij nog een andere website voor het aanmelden van glasschade bij een glaszetter in Haarlem.

Wat zeggen onze klanten over Glasdistrict

Glaszetters Haarlem heeft de familie B. Beukers geholpen met een glaszetting op maat.

Verminderen van geluidsoverlast in Haarlem

De familie Beukers heeft in mei 2015 een klein wonder op de wereld gezet. De pasgeboren baby had veel last van huilbuien. De buren en de familie Beukers moesten hier natuurlijk even aan wennen en zich aanpassen. Na twee maanden was duidelijk dat het om een periode van een half jaar ging waarin de baby veel zou huilen. Familie Beukers was toe aan een vervanging van hun bestaande glaswerk, omdat deze meer dan 10 jaar oud was. Glaszetters Haarlem heeft isolatieglas met geluiddempende werking geplaatst. Enkele voordelen hiervan zijn extra verwarming van de babykamer door middel van zon. De buren waren erg enthousiast over de werking van het isolatieglas met geluiddempende werking dat zij een bosje bloemen langs hebben gebracht bij de familie Beukers omdat de geluidsoverlast nu is gedempt en niet meer voor overlast zorgt. Tevens hebben de buren ook geïnformeerd bij Glaszetters Haarlem om ook bij hun nieuw en op maat gemaakt glas te plaatsen.

Schuin dakraam

Ook een schuin dakraam plaatsen is voor Glaszetter Haarlem geen enkel probleem. Wij hebben veel nieuwe methodes voor het vervangen of vernieuwen van schuine dakramen.

Review

Meneer D. Hakerlade

“Glaszetter Haarlem heeft mij er goed geholpen met mijn schuine dakraam. Het raam bevindt zich op de zolder. Mijn huis staat te koop en veel bezoekers knappen af op de zolder. Door de hulp van Glaszetter Haarlem hebben ze een mooi dakraam geïnstalleerd die een toegevoegde waarde levert voor mijn huis. Er is nu meer licht op de zolder en het raam oppervlak is een stuk groter geworden. Glaszetter Haarlem denkt met de klant mee om tot een positief en goed eindresultaat te komen. Bedankt Glaszetter Haarlem, mijn huis zal vast en zeker snel verkocht worden!

 

Glaszetter Haarlem is niet alleen actief in Haarlem, wij hebben als organisatie ruim 20 man in de buitendienst. Haarlem ligt dicht bij Amsterdam, vandaar dat Glasdistrict ook als glaszetter in Amsterdam actief is en de volgende steden: Glaszetter Aerdenhout, Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Bennebroek, Glaszetter Bentveld, Glaszetter Bloemendaal, Glaszetter Boesingheliede, Glaszetter Cruquius, Glaszetter Haarlem Noord, Glaszetter Haarlemmerliede, Glaszetter Haarlemmermeer, Glaszetter Halfweg, Glaszetter Heemstede, Glaszetter Hoofddorp, Glaszetter IJmuiden, Glaszetter Overveen, Glaszetter Santpoort-Noord, Glaszetter Santpoort-Zuid, Glaszetter Spaarndam, Glaszetter Spaarndam, Glaszetter Spaarnwoude, Glaszetter Vijfhuizen, Glaszetter Velserbroek, Glaszetter Zandvoort, Glaszetter Zwanenburg