Glaszetter Helmond

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glasschade voordelig & snel laten herstellen via Glaszetter Helmond

Zoekt u een vakkundige glaszetter in Helmond of omgeving? Een glaszetter die meteen voor u klaar staat om kapot glas bij uw woning, winkel of bedrijfspand te vervangen. Neem dan contact op met Glaszetter Helmond. Onze glaszetters kunnen dan binnen het half uur bij u langskomen om de glasschade volledig voor u te herstellen. Of wij plaatsen een noodvoorziening zodat het raam weer veilig dicht zit. En dat kan niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en tijdens de feestdagen staan ze voor u klaar. Of het nu gaat om gewoon enkelglas, isolatieglas of u heeft schade aan veiligheidsglas of inbraakwerend glas. De glaszetter van Helmond zorgt ervoor dat het keurig voor u wordt hersteld.

Betrouwbare glasleverancier Helmond

Geen glasschade maar wilt u nieuw glas laten zetten in uw ramen, bijvoorbeeld om oud enkelglas te vervangen door HR glas? Dan is Glaszetter Helmond ook uw voordelige glasleverancier. En niet alleen voor alle isolatiebeglazing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren ook alle afmetingen speciaalglas zoals gelaagd glas, veiligheidsglas en inbraakwerend glas. Voor iedere toepassing in de binnen- en buitenruimte. Daarnaast zijn we vakspecialist in het herstellen van glas-in-lood en leveren we ook spiegels op maat voor uw interieur.

De voordelen van Glaszetbedrijf Helmond: 

 • 24/7 staan onze glasschade experts voor u klaar
  Altijd bij spoed herstel gegarandeerd uw ruit weer dicht, eventueel door noodglas
 • Lage, eerlijke prijzen op glas, levering en montage
 • Binnen 30 minuten zijn de glasherstellers ter plaatse in de regio Helmond
 • Alle glasservices voor particulier én bedrijf
 • Altijd vrijblijvend advies, inmeting en offerte mogelijk
 • Glasschade regelen? Dat handelen we netjes af met uw glasverzekering
 • Vertrouwd dealer van topkwaliteit dubbelglas, speciaalglas en inbraakwerende ruiten
 • Wij werken met een vast team van erkende lokale glaszetters
 • Natuurlijk uitgebreide garantie op nieuw glas én montage

HR glas via Glashandel Helmond

Wilt u voordelig dubbelglas laten plaatsen in de ramen van uw woning? Dat kan via Glasdistrict Helmond. Wij leveren en plaatsen alle soorten hoogrendements glas zoals HR, HR+, HR++ glas en het drielaagse Triple glas tegen zeer scherpe, lage tarieven. En niet alleen leveren we voordelig nieuwe ruiten voor nieuwbouw, ook vervangen we in oudere woningen het enkelglas door het warmtebesparende dubbelglas. Bent u er niet zeker van welke soort glas voor uw ramen en kozijnen geschikt is? Laat dan een van onze glasexperts langskomen voor een gratis inmeting en vrijblijvend advies plus offerte, geheel passend op uw woning. U zult zien dat dubbelglas plaatsen nog nooit zo voordelig is geweest.

Vakspecialist op gebied van glas

Glasdistrict Helmond levert ook voordelig speciale beglazing en glas op maat aan particulieren en bedrijven voor een moderne binnen- en buitenruimte. Overweegt u bijvoorbeeld om een balustrade in huis te voorzien van veiligheidsglas of u wilt op uw terras een glazen windscherm laten plaatsen om doorzicht op de tuin te houden? Dan kan Glasdistrict dit voor u op maat maken en monteren. En ook voor de moderne kantoorinrichting leveren wij al het glas; zo zijn wij de lokale specialist in het zetten van glazen systeemwanden tussen werkruimtes en vergaderzalen en kunnen wij al uw gevelbeglazing op maat maken. Informeer naar de mogelijkheden en voordelige tarieven. En onze glasservice beperkt zich niet tot Helmond en omgeving, want we hebben vestigingen in heel Nederland. Dus waar u ook uw nieuwe glas wilt hebben, bij Glasdistrict is het zo geregeld!