Glaszetter Leiden

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Bent u op zoek naar een glaszetter in de omgeving Leiden? Glaszetter Leiden kan uw raam snel en vakkundig repareren. Naast het vervangen van ramen zijn onze glaszetters in Leiden er ook om u te adviseren over de staat van het kozijn en glas. Als u erover nadenkt om isolatie glas te nemen maken wij graag een afspraak met u.

 

Voordelen van Glaszetter Leiden 

  • 24/7 glasservice bij glasschade
  • gecertificeerd personeel
  • Groot assortiment glas op voorraad
  • Binnen een half uur ter plaatsen
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

 

Glasschade in Leiden

U raam is kapot en wilt deze zo snel mogelijk gemaakt hebben. Wij zijn de expert op het gebied van glas in de regio Leiden. Onze glashandel is gevestigd nabij Leiden waardoor wij voor spoed gevallen snel aanwezig kunnen zijn. Wanneer u ons belt krijgt u een ervaren glaszetter aan de telefoon die samen met u de glasschade doorneemt. U krijgt direct van ons een prijs indicatie voor het repareren van uw glasschade. Vaak plaatsen wij tijdens een eerste afspraak een noodvoorziening zodat u de elementen van buitenaf tijdelijk weert. Tijdens een tweede afspraak komen wij het nieuwe glas plaatsen.

Dubbel glas Leiden

Naast het repareren van glasschade kunnen onze glaszetters voor u ook in Leiden geheel vrijblijvend een offerte maken voor het plaatsen van dubbel glas. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk type huis ieder type glas bestellen en plaatsen. Daarnaast zijn onze glaszetters in Leiden gecertificeerd, zodat ze u goed kunnen informeren over de juiste glas keuze.

Glashandel Leiden

Ook in Leiden zijn wij met spoed snel aanwezig en kunnen wij ieder type huis en ieder type glas plaatsen. Door onze jarenlange ervaring als glaszetter in Leiden hoeft u bij ons dus geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Iedereen ontvangt van ons vooraf een prijsindicatie waar wij nooit zonder dat te overleggen vanaf wijken.