Glaszetter Nieuwegein

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Nieuwegein direct aanwezig bij glasschade 

Glaszetter Nieuwegein helpt direct. Heeft u glasschade aan een van uw ramen, deuren of ruiten en wilt u dit met spoed verholpen hebben. Wij bieden een 24 uurs service waarmee onze vakkundige glaszetters dag en nacht voor u klaar staan om binnen het uur ruitschade te herstellen. Of het nu gaat om ramen van uw huis die door storm kapot gewaaid zijn of ingeslagen glazen deuren of etalages van uw bedrijfs- of winkelpand, glaszetter Nieuwegein repareert het allemaal. En dat doen we met ons team snel, vakbekwaam en tegen een scherp tarief. Bij ons staat de tevredenheid van de klant centraal. Natuurlijk bent u ook voor het voordelig zetten van nieuw vensterglas, speciaalglas en isolatieglas bij Glaszetter Nieuwegein aan het juiste adres.

Glaszettersbedrijf Nieuwegein

Glaszetter Nieuwegein is dé leverancier van alle typen en formaten glas voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Al het door ons geleverde glas is van topkwaliteit en gerenommeerd. En of u nu kiest voor het isolerende HR glas, gelaagd veiligheidsglas wilt bestellen of inbraakwerend glas laat zetten, op al ons glas krijgt u uitgebreide garantie. Glaszetter Nieuwegein werkt daarbij uitsluitend samen met gekwalificeerde lokale glaszetters, die met uiterste zorg en jarenlange ervaring al uw nieuwe glas zetten en kapotte ruiten vervangen. Vanzelfsprekend is daarbij ook is de afhandeling van de schade onze zorg. Glaszetter Nieuwegein kan de complete administratie van het herstel regelen met uw eigen glasverzekering. Zo zijn uw ruiten via Glasdistrict snel weer als nieuw en heeft u verder geen zorg aan de glasschade.

Alle voordelen van Glasdistrict Nieuwegein op een rij:

 •  We zijn binnen 30 minuten bij spoed ter plaatse voor glasschade herstel
 • We zijn 24 uur per dag te bellen, ook tijdens feestdagen
 • Vanzelfsprekend kunt u rekenen op zeer voordelige tarieven
 • Direct alle kosten voor herstel of vervanging inzichtelijk
 • Wij zorgen dat uw kapotte ramen direct dicht worden gezet, eventueel door noodreparatie
 • Bij Glaszetter Nieuwegein geen voorrijkosten
 • Prima garantie op alle soorten glas én de montage
 • Wij beschikken altijd over een uitgebreid assortiment aan glassoorten en formaten

 

Glas vervangen Nieuwegein 

 

HR glas of isolatieglas, dat ook vaak dubbelglas wordt genoemd, wordt tegenwoordig standaard geplaatst in nieuw gebouwde woningen. Dit dubbel gelaagde glas zorgt niet alleen voor warme en behaaglijke binnentemperaturen in huis, het houdt kou buiten, weert tocht en geluid en het zorgt daardoor voor weinig warmteverlies. Door in uw oudere woning enkelglas te vervangen door isolatieglas levert dat dus een flinke besparing op in de energiekosten. Glasdistrict Nieuwegein kan ieder type topkwaliteit isolatieglas, HR+, HR++ of Triple glas leveren en monteren. Laat u overtuigen door de voordelen en de gunstige prijsstelling die wij u kunnen bieden, en laat onze glaszetters op basis van een inmeting van uw woning een vrijblijvende offerte opmaken. U zult dan zien dat er ook binnen uw budget ruime mogelijkheden zijn om uw huis aangenamer en energiezuiniger te maken.

 

Glas op maat in Nieuwegein

Ook als het om speciaal glas gaat voor bijvoorbeeld moderne interieur toepassingen. Bijvoorbeeld transparante trapportalen, balustrades, keukenwanden bent u bij Glaszetter Nieuwegein voordelig uit. Want wij kunnen alle soorten glas op maat leveren en zetten tegen lage tarieven. En dat doen we niet alleen voor particuliere klanten. Ook veel winkels en bedrijven hebben voor het leveren van glas voor de gevel, etalage of de inrichting van eigentijdse kantoren al gekozen voor de uitgebreide glasservices van Glasdistrict. Kijk in ons aanbod en laat u overtuigen!