Glaszetter Sittard

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Sittard staat altijd voor u klaar. Uw raam is kapot en wilt dit snel laten repareren. Onze glaszetters staan ook in Sittard voor u klaar. Maak snel een afspraak, zodat onze glaszetters voor u een noodvoorziening kan komen plaatsen. Glaszetter Sittard is 24 uur per dag te bereiken. Wij hanteren de scherpste totaal prijzen in de markt.

Voordelen via Glaszetter Sittard:

  • Goedkoopste glasprijzen in de markt
  • U betaald geen voorrijkosten
  • 24/7 Bereikbaar voor glasschades
  • Dubbelglas en isolatieglas experts
  • Gecertificeerde glaszetters

Glasschade in Sittard snel laten repareren

Glaszetter Sittard  staan dag en nacht voor u klaar. Dit, omdat wij goed begrijpen hoe vervelend het kan zijn wanneer u met spoed een raam of andere vorm van glasschade gerepareerd wilt hebben. Wanneer u onze telefoon centrale belt zal Glaszetter Sittard eerst de glasschade met u doornemen. Glaszetter Sittard kan direct een prijsindicatie kunnen doorgeven. Na akkoord komen we bij u langs om een noodvoorziening te plaatsen. Dit bestaat uit het opplakken van een stuk glas over het gebroken raam. We meten meteen het raamkozijn op en bestellen een nieuw raam geheel in overleg en passend bij u situatie. Zo kunt u ook voor een ander type glas kiezen als wat er oorspronkelijk in zat.

Naast glasschade ook dubbel glas offertes

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten repareren van glasschade. Glaszetter Sittard kan ook geheel vrijblijvend een offerte maken voor het plaatsen van dubbel glas. Met dubbel glas zult u naast een besparing op de stookkosten ook minder kans op inbraak hebben. Veel voordelen welke u er snel uit zult halen.

Glaszetters werkzaam in Sittard

Doordat onze glashandel dichtbij Sittard gevestigd is zullen wij altijd snel ter plaatse zijn en rekenen geen voorrijkosten. Onze glaszetters komen zelf ook uit de omgeving van Sittard en kunnen u dus niet alleen vakkundig helpen met glas, maar hechten ook veel waarde aan klanten binding.