Glaszetter Wassenaar

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Wassenaar kan snel en vakkundig glasschade voor u oplossen. Onze ervaren glaszetters kunnen uw raam vervangen. Bij Glaszetter Wassenaar bent u als particulier en bedrijf met glasschade aan het juiste adres. Met meer dan 100 jaar ervaring en goede service zijn wij de beste glaszetters in deze regio.

Ruit stuk in Wassenaar

Onze glashandel in Wassenaar heeft door de jaren heen een compleet assortiment aan glas. Dit zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs krijgt voor ieder type glas. Onze glaszetters kunnen u snel en vakkundig in de regio Wassenaar een geheel vrijblijvende offerte maken voor uw huis. Glaszetter Wassenaar komt bij u langs in Wassenaar en meten uw ramen op om een scherpe offerte te maken.

Perfecte 24/7 glasservice 

 • Topkwaliteit glas herstel service:  24/7 bereikbaar ook tijdens feestdagen
 • In Wassenaar en omgeving kunnen we binnen 30 minuten bij u zijn
 • Uiterst scherpe prijzen op glas én montage 
 • Lokale dealer van dubbelglas, speciaalglas, interieurglas en veiligheidsglas 
 • Vast team van ervaren glaszetters
 • Glaszetter Wassenaar, de lokale specialist
 • Vrijblijvende inmeting, advies en offerte voor uw beglazing
 • Altijd beschikken we over een ruime voorraad en variëteit aan glas

 

Zoekt u een erkend glaszetbedrijf dat snel en tegen een betaalbare prijs ingeschakeld kan worden om schade aan uw gebroken glas te herstellen? Bel dan Glaszetter Wassenaar. Ons ervaren team van vakbekwame glaszetters staat dag en nacht voor u klaar om binnen het half uur naar u toe te komen om alle mogelijke glasschade aan woning of bedrijfspand te herstellen. Want hebben uw ramen midden in de nacht stormschade opgelopen of zijn er door inbraak ruiten gesneuveld, wij zorgen er met spoed voor dat alles binnen een paar uur weer veilig en tochtvrij dichtzit tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

 

Winkelramen en veiligheidsglas

Niet alleen voor het herstel van al uw gebroken ruiten, ook voor het plaatsen van nieuwe beglazing is Glaszetter Wassenaar uw dealer van topkwaliteit glas. We leveren en monteren alle soorten enkelglas en isolatieglas voor woningen en nieuwbouwprojecten, en zijn ook specialist in speciaalglas zoals gehard, gelaagd, inbraakwerend en veiligheidsglas, voor bijvoorbeeld etalageruiten, binnendeuren, glazen portalen en balustrades. Daarbij hebben we zowel particuliere huizenbezitters als winkels en bedrijven als tevreden klant. We werken altijd met een vast team van ervaren glaszetters die uw nieuwe beglazing tot in de puntjes verzorgen. En heeft u vragen over de nieuw te kiezen ruiten, dan staan ze altijd voor u klaar met passend vrijblijvend advies.

 

Dubbel glas in Wassenaar 

Dubbelglas is tegenwoordig nauwelijks meer uit een huis weg te denken. Niet alleen zorgt isolerende beglazing voor een aangenaam en warm klimaat binnenshuis, het zorgt ook voor minder kou en condensvorming op de ruiten en het levert een aardige besparing op de stookkosten. Bij nieuwbouw is dubbelglas standaard, maar woont u in een huis van oudere datum, dan zit er vaak nog enkelglas in de kozijnen. Glasdistrict vervangt tegen een voordelig tarief uw oude enkelglas door dubbelglas, waarbij u kunt kiezen uit verschillende isolatiewaardes; van het gangbare HR glas tot het sterk isolerende en geluidswerende Triple glas. Onze glasmonteurs komen graag vrijblijvend naar u toe voor een adviesgesprek, inmeting en kunnen een aantrekkelijke offerte op maat voor u opmaken.

 

Raam vervangen Wassenaar

Glaszetter Wassenaar en omgeving kunt u altijd vertrouwen op onze uitstekende en snelle glasherstel service en de levering en montage van topkwaliteit glas tegen scherpe prijzen. Maar door ons grote netwerk aan vestigingen kunt u ook elders in het land vertrouwen op onze services. Dus heeft u te kampen met gebroken glas op uw werklocatie of in uw vakantiehuis, bel dan gerust Glasdistrict. Glaszetter Wassenaar zorgt ervoor dat de glasschade binnen een paar uur weer vakkundig is hersteld.

Deze website is gemaakt door Weball-in