Glaszetter Wateringen

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Wateringen voor het vervangen van een gebroken raam. Of ben u van plan om dubbel glas te plaatsen is dit voor ons geen probleem. U kunt onze glasservice zowel als particulier en bedrijf inschakelen. Zo heeft glaszetter Wateringen voor veel particuliere klanten glasschade als gevolg van bijvoorbeeld storm gerepareerd. En zijn er veel bedrijven waarvoor wij, in het winkelcentrum van Wateringen, glazen deuren hebben herstelt. Glaszetter Wateringen is 24 uur per dag bereikbaar om uw glasschade te repareren. Wanneer u onze helpdesk belt krijgt u een professionele glaszetter aan de telefoon.

Glasschade Wateringen

Wij verzekeren u:

 • Hulp bij herstel van glasschade binnen 30 minuten
 • Scherp in tarieven voor glas en montage
 • Altijd bereikbaar, ook ’s nachts, weekenden en feestdagen
 • Gegarandeerd direct herstel, met glas of tijdelijke voorziening
 • We werken alleen met ervaren gekwalificeerde glaszetters
 • Topkwaliteit glas en nette montage volgens erkende normen
 • Uitgebreide garantieregeling op glas en montage 
 • Specialist in de levering van dubbelglas, speciaal glas en bijzonder glassoorten
 • Glaszetter Wateringen is een lokale glasspecialist

 

Glaszetter Wateringen zal samen met u de schade doornemen. Met onze voordelige en inzichtelijke tarieven voor glas en montage komt u nooit voor verrassingen te staan. Tijdens het telefoongesprek geven wij meteen een indicatie van de totale herstel- en vervang kosten. Daarbij regelen we meteen de afhandeling met uw verzekering. U heeft geen verdere zorgen aan de reparatie.

  

24 uurs glasservice Wateringen

Ook voor het leveren en plaatsen van alle soorten vensterglas en speciaal glas is Glaszetter Wateringen voor zowel particulieren als bedrijven en winkels de voordelige glasdealer. Al ons glas voldoet aan de hoogste normen en wordt uitsluitend geplaatst door een vast team. Het team bestaat uit ervaren professionele glaszetters die met uiterste zorg werken. Glaszetter Wateringen streeft naar een perfect en tevredenstellend resultaat. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor alle typen HR glas en Triple glas. Ook leveren we op maat gemaakt inbraakwerend glas, veiligheidsglas, en gehard glas in verschillende formaten.

 

Isolatieglas in Wateringen


Energiezuinig wonen begint met de plaatsing van dubbel glas. Niet alleen zorgt isolerende beglazing voor een prettiger en warmen binnenklimaat. Het voorkomt ook condensvorming en het beslaan door kou van de ruiten. U hoeft daardoor minder te stoken, wat weer voordeel geeft op uw energiekosten. Laat dubbelglas plaatsen door een professionele, gekwalificeerde glaszetter. Wij regelen het voor een scherpe prijs via Glasdistrict.

HR++ glas of HR+++ glas

Niet alleen zorgen wij voor een passende oplossing voor het vervangen van uw enkelglas ruiten in HR+, HR++ of Triplexglas. Onze experts geven ook advies over hoe dit het beste past in de bestaande kozijnen. Zo levert het u al flink voordeel op om alleen dubbele beglazing aan te brengen in de belangrijkste leefruimtes. U kunt denken aan de keuken, woonkamer en studeer- of werkkamer. Als u ons vrijblijvend een in-meting en advies laat doen ontvangt u snel een passende, inzichtelijke offerte.

Glashandel Wateringen 


Altijd een voordelige glasdealer en snelle glasmontage service in de buurt, daar staat Glasdistrict voor. Niet alleen in Wateringen profiteert u van onze uitstekende dienstverlening en prijzen. Onze uitgebreide netwerk aan vestigingen zorgt ervoor dat u overal in Nederland kunt vertrouwen op onze glasservice. Neem snel contact op, dan helpt glaszetter Wateringen u snel verder!  

Gepubliceerd door Weball-in