Glazen systeemwanden

Glazen systeemwanden laten plaatsen via Glasdistrict 

Wilt u uw kantoor voorzien van een moderne, lichte en ruimtelijke uitstraling? Laat dan glazen systeemwanden plaatsen in de ruimtes door Glasdistrict. Door scheidingswanden van glas te laten zetten tussen werkplekken en vergaderruimtes kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het daglicht. Hierdoor krijgt de ruimte een ‘opener’ en gastvrijer aanzien, terwijl de wanden toch genoeg privacy en rust geven om optimaal te kunnen werken. Glasdistrict is specialist in het leveren en laten zetten van kwaliteit glazen binnenwanden en deuren voor kantoren, winkels, bedrijven en particulieren voor een aantrekkelijke prijs.

Glazen kantoorwanden

Kies voor de eindeloze mogelijkheden die glazen systeemwanden in uw bedrijf kunnen bieden. Wilt u volledig transparante wanden laten plaatsen om een aantal werkplekken van elkaar te scheiden. Of heeft u een open kantoor maar wilt u alleen de vergaderruimte voorzien van een geluidsdichte glazen wand met matte beglazing voor waardoor u profiteert van voldoende licht maar ook de privacy kan waarborgen? Alles kan bij Glasdistrict en samen met u komen we tot oplossingen op maat voor uw bedrijf.

 

Het plaatsen van wanden 


Met ons team van ervaren glaszetters en systeembouwers kunt u verzekerd zijn van een  kwaliteitsinrichting voor uw kantoor. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring in de binnenafbouw in glas van kantoren, winkels en bedrijven. U kunt ons ook al in een vroeg stadium betrekken bij de inrichtingsplannen en vragen om advies. Samen met u kunnen we op locatie de ruimte bekijken en u vrijblijvend voorzien van ideeën, concepten en inrichtingsschetsen. Dit voor de nieuwe indeling van de ruimte met glazen systeemwanden.

Verschillende design wanden 

De wanden en deuren die wij plaatsen  worden standaard uitgevoerd in gelaagd veiligheidsglas en kan in enkellaags of dubbellaags worden uitgevoerd. Het glas is rondom gepolijst de wanden worden gezet in moderne aluminium u-profielen. De wanden worden helemaal op maat voor u gemaakt. En dat maakt het mogelijk dat we iedere ruimte en kantoor kunnen voorzien. De bevestiging van de glazen systeemwanden aan de bestaande muren, vloeren en plafonds gebeurt uiterst secuur en conform alle veiligheidseisen. Zodat u zeker van een veilige werkomgeving kunt zijn. De wanden kunnen worden voorzien van glasdeuren, glazen schuifdeuren of gewone dichte deuren.

Geluidsdemping en meer privacy

De glazen binnenwanden die wij plaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en uitvoeringen. Zo leveren wij enkelglas gelaagde ruiten die prima geschikt zijn als normale scheidingswanden voor werkplekken. Maar wilt u extra privacy, dan kunnen we ook dubbelglas glazen wanden plaatsen die sterk geluidsisolerend zijn. Zo kan er in deze ruimtes prima getelefoneerd of overlegd worden zonder anderen daarbij te storen. Deze wanden zijn bijvoorbeeld aan te raden voor vergaderruimtes en privé kantoren.

 

Zichtwerende folies en mattering

Wel genieten van licht in kantoor maar heeft een ruimte meer privacy nodig? Onze glazen systeemwanden kunnen ook geëtst worden zodat ze een mat oppervlak krijgen. Dat kan in de vorm van motieven en figuren, maar er kan ook een bedrijfslogo of tekst op worden geplaatst. Ook kunnen de wanden worden voorzien van plakfolie om doorzicht te voorkomen, zoals blindeerfolie, matte folie, spiegelfolie of folie met fotoprints. Informeer via Glasdistrict naar de mogelijkheden voor de bewerking van de wanden.

 

Verplaatsen van binnenwanden

Met glazen wanden in een kantoor kunt u eigenlijk alle kanten op want ze kunnen prima worden hergebruikt. Heeft uw kantoor al glazen scheidingswanden maar wilt u die verwijderen, verplaatsen of verhuizen naar een andere locatie. Dit om daar een nieuwe werkruimte in te richten, dan kunt u ook Glasdistrict inschakelen. Onze glaszetters kunnen de wanden deskundig en met uiterste zorg demonteren. En ze zorgen ervoor dat ze snel en onbeschadigd op de nieuwe bestemming komen. Daarbij kunnen onze glaszetters advies geven over hoe de oude glaspanelen het beste in de nieuwe inrichting passen en we kunnen eventueel glazen wanden of deuren wijzigen of  toevoegen zodat ze optimaal in de nieuwe ruimte passen. Ook kunnen we bestaande wanden opnieuw voorzien van nieuwe raamfolie, mattering of nieuwe deuren.

Montage glazen van wanden 

Werken met glas vergt uiterste zorg. Met ons team van vaste, deskundige medewerkers kunt u ervan op aan dat wij al uw glaszaken op professionele wijze aanpakken. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Zo zorgen wij tijdens het werken in uw kantoor of bedrijf altijd voor een veilige werkomgeving. Spreken we met u duidelijk de planning en werkzaamheden door en houden wij u op to date van de voortgang.

Uitstekende garantie op de wanden  


Bij Glasdistrict staan service, duurzaamheid, kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Wij werken vanuit onze passie voor glas en alles draait bij ons om een tevreden klant. Uiteraard krijgt u dus van ons een uitgebreide garantie op het glas en de montage. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor de nodige nazorg aan uw glazen wanden. Loopt er bijvoorbeeld een deur stroef en moet deze worden bijgesteld of wilt u toch liever de zichtwerende folie van het glas laten halen, bel dan gerust want wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn.