Wij werken in heel N-H

GlasschadeBEL: 085 00 43 521

Glasschade aan uw woning, winkel of bedrijfspand wilt u natuurlijk met spoed snel en vakkundig laten vervangen. Glasdistrict is een ervaren glaszetter die uw raam weer als nieuw kan herstellen. Een gebroken ruit kan op verschillende manieren ontstaan. Vaak is een harde storm de boosdoener. Flinke windstoten kunnen ervoor zorgen dat nog openstaande ramen gaan klapperen waardoor de glazen ruiten stukslaan. Dit soort schade zorgt voor veel ongemak en glassplinters in huis maar kan ook gevaarlijk zijn.

24 uurs glasservice

In dit soort situaties voor u 24 uur per dag klaar om uw glasschade te herstellen met een nieuwe stevige ruit. Of ze brengen een tijdelijke noodvoorziening aan in de vorm van een houten schot of noodraam. Zodat uw woning of bedrijfspand in ieder geval veilig afgesloten is voor verdere schade door wind, kou of regen. En onze glaszetters   ruimen alles voor u netjes op en zorgen ook de afhandeling met uw glasverzekering, zodat u verder geen zorgen aan de reparatie hebt.

Voordelen via Glasdistrict:

  • Binnen een half uur een glaszetter ter plaatsen
  • 15 jaar garantie op dubbel glas incl montage
  • Scherpste glasprijzen in de markt
  • De beste glaszetters

Voorkom glasschade door storm

Stormschade aan glazen ruiten is soms niet te voorkomen. Maar als noodweer of harde wind zich aankondigt is het wel mogelijk om mogelijke beschadigingen aan glas te voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Sluit dus alle ramen, deuren en bovenlichten goed af van uw woning, winkel of bedrijfspand. En vergeet daarbij niet de zolderramen. Zorg ook dat buiten in de tuin geen grote zaken zoals tuinstoelen tegen de ruiten aan kunnen vliegen als de wind gaat rond razen. Ruim ze op in de schuur of zet ze vast. En dit is uiteraard niet alleen ter preventie van glasschade en andere schade aan uw eigen huis, maar ook aan de woningen van de omwonenden.

 

Inbraakschade aan ruiten

Glasschade kan uiteraard ook ontstaan door een ongelukkige omstandigheden. Zoals een bal die bij een partijtje voetbal door een ruit wordt geschopt. Of een glazen binnen- of buitendeur die te hard wordt dichtgeslagen, zodat de ruit aan stukken breekt. Bel dan meteen de glaszetter; deze kan binnen het uur bij u zijn om alle glasscherven veilig op te ruimen. Verder de beschadigde ruit netjes te vervangen voor een nieuwe. Ook inbraak in uw woning of uw bedrijfspand kan de oorzaak zijn voor vervelende glasschade. Breng in dat geval dan eerste de politie op de hoogte voordat u de glaszetter belt voor een spoedig herstel van de schade, want er kunnen nog sporen te achterhalen zijn.

Wat te doen bij een kapot raam


Schade in uw glas is altijd vervelend maar het is wel belangrijk snel te handelen en snel te laten herstellen. Anders kunnen achtergebleven stukken glas ervoor zorgen dat het kozijn beschadigd raakt. Of ze kunnen persoonlijk letsel berokkenen als ze onverwacht losraken. U kunt natuurlijk tijdelijk de schade zelf afdekken met een schot, maar denk vooral aan uw eigen veiligheid als u te werkt gaat. Twijfelt u, blijf dan bij de schade uit de buurt en wacht vooral totdat de glaszetter bij u komt.

Hulp via de verzekering

U kunt uiteraard altijd de helpdesk van de glasleverancier bellen voor advies hoe te handelen, ze zijn in de meeste gevallen dag en nacht bereikbaar en staan u direct te woord. Het is ook altijd verstandig om een foto te maken van de situatie zoals u die aantreft. Zo kunt u makkelijker de schade met uw glasverzekering afhandelen. Check bij uw verzekering of en hoe u voor glasschade bent verzekerd en de glaszetter kan verder de afhandeling voor u regelen.

Glasschade aan dubbelglas door lekslag

Het kan zijn dat u geen gebroken ruit heeft, maar dat er wel glasschade is aan de beglazing, bijvoorbeeld door etsen en krassen. Dit kan de glaszetter vaak nog herstellen met speciaal gereedschap. Ook kan ouder dubbelglas zijn gaan ‘lekken’.  Dan zit er continu condens of een witte waas tussen de glasbladen. Of vuil tussen de ruiten kan aantasting van het glas veroorzaken. Dit lekslag of blindslaan is vaak te zien bij isolatieglas dat al wat ouder is. Er zijn kieren ontstaan tussen de glasplaten waardoor ze niet meer luchtdicht tegen elkaar aanzitten. Dit zorgt ervoor dat viezigheid en vocht de kans krijgen zich een weg te banen tussen het glas.

Het vervangen van oude kit

Ook verouderde kitnaden, metaalmoeheid, slecht onderhoud van de kozijnen en onkundige montage van het glas kunnen deze lekslag veroorzaken. Soms is deze schade te verhelpen maar vaak zit er niets anders op dan de ruit te laten vervagen door nieuw dubbelglas. En is er lekslag in gehard glas of veiligheidsglas, dan is het zeker niet meer te herstellen. Laat een vakkundige glaszetter vrijblijvend langskomen om advies te geven over de staat van het lekslag. Deze kan ook de staat van de kozijnen inspecteren, meteen berekenen wat een vervanging gaat kosten en zorgen voor een snelle en vakkundige montage van nieuwe dubbele beglazing.

Beschadigd veiligheidsglas

Niet alleen glasschade aan vensterglas en etalages kan snel via een glaszetter worden hersteld, ook als er schade is opgetreden aan gevelbeglazing of interieurglas kan dit vakkundig worden vervangen. Binnenbeglazing zoals glazen balustrades, trapportalen, schuifdeuren en scheidingswanden bij kantoren zijn vaak gemaakt van gehard of gelaagd veiligheidsglas. Als dit barst spat het niet in scherpe splinters uit elkaar maar valt voor de veiligheid uiteen in kleine brokjes zodat ze zo min mogelijk letsel berokkenen. De meeste glaszetters werken samen met erkende leveranciers van speciaal glas en kunnen deze veiligheidsbeglazing voor u vervangen in ieder type en op elk formaat. Ook kunnen deze glasspecialisten advies geven over de nieuwste typen gelaagd en gehard glas en met u bespreken welk type het geschikt is voor gebruik voor uw woning of voor de inrichting van het kantoor binnen uw bedrijfspand.

Glaszetters inschakelen bij schade in beglazing

Natuurlijk wilt u dat schade in uw beglazing snel wordt hersteld. Toch is het goed om voordat u een glasbedrijf inschakelt te kijken of dit erkende en betrouwbare glaszetters betreft die vakwerk kunnen leveren. Wat zijn de services die ze bieden? Wat zijn de prijzen die ze rekenen voor het glas en de montage? Wat voor soort kwaliteit wordt er geboden op het glas? Is het bedrijf erkend en werkt het met een team van ervaren geschoolde glaszetters? Vaak is het ook prettig om e werken met een lokale glaszetter die service dichtbij kan bieden.

Glasdistrict de juist partner

Bij Glasdistrict zit u in ieder geval goed; ze hebben altijd een lokale glaszetter in uw buurt paraat die zowel bedrijven als particulieren een snel en vakkundig herstel van alle soorten beglazing biedt, met een eerlijke, inzichtelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen leveren en monteren deze professionele glaszetters 24 uur per dag, 7 dagen per week, een uitstekende kwaliteit glas, ze kunnen ook zorgen voor het volledig herstel van beschadigde kozijnen. Bel vrijblijvend voor meer informatie of glasadvies 085-0043521.

Glashandel Nederland

Wij werken samen met diverse gecertificeerde glaszetters door heel Nederland. Omdat wij als groeiend bedrijf meer zap-ers inschakelen is het mogelijk dat u in bepaalde gebieden in Nederland een bedrijf over de vloer krijgt die niet onze naam draagt.

 

Klanten die u voor gingen