Glaszetter Amsterdam

Glaszetter Amsterdam staat 24 uur per dag voor u klaar om glasschade te repareren in Amsterdam. Met onze glashandel hebben wij meer dan 100 jaar ervaring in huis om u vakkundig te helpen met het repareren of vervangen van ieder type glas. Glaszetter Amsterdam van Glasdistrict kan u tevens goed adviseren als het gaat om dubbel glas.

Glaszetter Amsterdam

Raam stuk in Amsterdam

Soms is er nood aan de man en heeft u snel een glaszetter nodig die voor u het raam komt vervangen.Glaszetter Amsterdam heeft een 24 uurs spoeddienst waar u gebruik van kunt maken bij glasschade. In geval van nood komen onze glaszetter diezelfde dag bij u langs om uw raam te vervangen of een noodvoorziening te plaatsen.

SPOED? BEL: 020 214 86 18

Als u voor Glasdistrict kiest dan kiest u voor het volgende:

 • De 24/7 glasservice in Amsterdam
 • Scherpe prijzen voor alle soorten glas
 • Duidelijke communicatie / afspraken is afspraak
 • Gecertificeerde glaszetters in Amsterdam
 • 15 jaar garantie op dubbel glas, inclusief montage
 • De glashandel van Amsterdam voor alle glas vragen
 • Glazen systeemwanden in Amsterdam

Snelste glasservice van Amsterdam

Uw raam is kapot en u wilt direct geholpen worden, onze glaszetters staan direct voor u klaar in heel Amsterdam. Wanneer u Glasdistrict belt krijgt u eerst iemand van onze telefooncentrale aan de telefoon. U neemt samen de glasschade door en krijgt van ons een prijsindicatie voor het repareren van het kapotte raam. Onze glashandel in Amsterdam bestaat ruim 100 jaar en hebben hierdoor veel ervaring met ieder type glas. Bij een akkoord komt onze glasservice Amsterdam direct langs om eventueel een noodvoorziening te plaatsen en de maat van het raamkozijn op te meten. Vervolgens kan er nieuw glas te besteld worden (als wij het raam niet op voorraad hebben).

Glaszetter met geschiedenis in Amsterdam

Met meer dan 100 jaar ervaring is Glasdistrict het glaszettersbedrijf van Amsterdam. De glaszetters van glasdistrict in Amsterdam hebben de juiste expertise om u te helpen met ieder type opdracht. Binnen onze glashandel hechten wij veel waarde aan vakkundig personeel en expertise. Zo hanteren wij een aantal vuistregels waaraan onze glaszetters in Amsterdam aan moeten voldoen. Hierbij kunt u denken aan gecertificeerd personeel, interne training en extra aandacht voor klantvriendelijkheid. Dit zult u merken in het gehele traject van contact opnemen en het laten plaatsen van welk type glas dan ook.

Glasschade snel laten repareren in Amsterdam

Een kapot raam is erg vervelend en u wilt natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Onze glas reparatie service staat dag en nacht voor u klaar met gecertificeerde glaszetters in Amsterdam. Lees hieronder wat u moet doen bij glasschade in Amsterdam:

Onze glaszetters in Amsterdam staan dag en nacht voor u klaar!

Wat te doen bij een gebroken raam

 • Zorg er eerst voor dat u alle glas scherven die op de grond verwijderd. Gooi deze niet in een plastic zak, maar in een afvalbak.
 • Plak het raam tijdelijk af met een stuk karton en zorg dat er geen kinderen in de buurt kunnen komen.
 • Maak voor de verzekering foto’s van uw kapotte raam, zodat u bewijs heeft van het gebroken glas.
 • Bel onze glasservice in Amsterdam, zodat wij uw raam snel en vakkundig kunnen repareren.

 

Raam vervangen

Om een nieuw raam te kunnen plaatsen moeten wij het oude en vaak gebroken glas verwijderen. Dit doen wij door onder andere de oude kit rand te verwijderen en alle losse stukken glas uit het raam te halen. Daarna maken wij alle randen van het raam schoon, zodat het raamkozijn klaar is voor het nieuwe glas. Wanneer wij het nieuwe glas plaatsen zorgen wij ervoor dat alles netjes aansluit en kitten direct het nieuwe raam vast in het kozijn. Dit heeft een droogtijd nodig alvorens wij het raam af kitten voor een perfecte pasvorm.

Glaszettersbedrijf Amsterdam 

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan in allerlei verschillende situaties, zoals glasschade bij inbraak, offerteaanvraag voor dubbel glas, kapot raam door stormschade. Glasdistrict is ”de glaszetter van Amsterdam” als het draait om glas. Als glaszettersbedrijf in Amsterdam bestaan wij ruim 100 jaar. Dit hebben wij te danken aan onze klanten en de service die wij leveren. Hieronder ziet u meer diensten die wij leveren.

 • Alle type glasschades
 • Glasschade bij storm
 • Glasschade door inbraak
 • Dubbel glas offerte aanvragen
 • Inbraak preventie door veiligheidsglas
 • HR++ glas installeren
 • Glas bestellen op maat

 

Dubbel glas

Vroeger werden nagenoeg alle gebouwen in Amsterdam opgeleverd met enkel glas. Zo zien wij ook nu nog veel panden waar geen dubbel glas is gebruikt. Dit zorgt voor veel onnodige stookkosten welke u kunt minderen door het gebruik van dubbel glas. Zelfs zo veel dat u er op zult besparen inclusief het zetten van een nieuw raam of zelfs meerdere ramen. Voor meer informatie over dubbel glas via glaszetter Amsterdam kunt u op de titel klikken van dubbel glas voor meer informatie over dubbel glas.

 

Dubbel glas bestellen

Glasdistrict krijgt vaak aanvragen voor het leveren van glas, als u particulier bent en dit nog nooit heeft gedaan raden wij dit sterk af om dit zelf te doen. Glas is een gevaarlijk product. Uw veiligheid en gezondheid gaat altijd voor, laat geld er niet voor zorgen dat u bespaart op het installeren van dubbel glas. Glaszetter Amsterdam heeft voorbeelden genoeg dat het fout is gegaan bij particulieren die het zelf wilde doen. Voor meer informatie omtrent het bestellen van glas via glaszetter Amsterdam, kunt u klikken op de titel ” dubbel glas bestellen” voor meer informatie.

 

Onze glaszetters in de praktijk

Zo is Glaszetter Amsterdam bij de familie D. Bekker langs geweest. In eerste instantie om het raamwerk binnen de woning te bekijken en een gedegen advies te geven op terugkomende problemen. Uiteindelijk was er gekozen voor Glaszetter Amsterdam/Glasdistrict om een raamwerk te vervangen voor een HR++ glas. De familie Dekkers was zo enthousiast over het resultaat, dat zij na drie maanden nog drie andere raamzettingen doorons hebben late uitvoeren.

Glaszetter Roberto in Amsterdam Diemen

” Al vroeg werden wij gebeld door een mevrouw met een gebroken raam. Gelukkig konden wij diezelfde dag een afspraak inplannen om een noodvoorziening te plaatsen. Bij aankomst waren de glasscherven al opgeruimd en konden wij snel de noodvoorziening plaatsen. Hiermee was mevrouw op korte termijn enorm geholpen en hebben we een tweede afsrpaak ingepland om een nieuw raam te plaatsen.”

Glaszetter Tijmen in Amsterdam Noord

” Onze nooddienst voor glasschade werd midden in de nacht gebeld. Wij zijn diezelfde avond naar Amsterdam Noord gereden, omdat het een winkelpand betrof waar het winkelraam was gesneuveld door vandalisme. Hier hebben wij een noodvoorziening geplaatst door een groot stuk glas op de oude gebroken raam te plakken. Volgende dag met iets meer licht de juiste maten opgenomen en direct laten maken in onze glashandel. Dezelfde week hebben wij het nieuwe raam geplaatst en de winkel is nu dus voorzien van zeer stevig veiligheidsglas. ”

Glaszetter Amsterdam Centrum

” In het centrum van Amsterdam zijn er nog veel panden met enkel glas en glas in lood. Wij kregen een offerteaanvraag binnen waarop we een afspraak hebben gemaakt om alles goed op te meten. Na het uitbrengen van de offerte voor het vervangen van enkel glas met dubbel glas is de klant direct akkoord gegaan. Hierna in overleg een afspraak gemaakt om al het glas te komen plaatsen. Middenin het centrum van Amsterdam was er weinig ruimte, maar hebben het met hulp van een stellage goed weten te plaatsen. ”

 

Hieronder het assortiment van Glaszetter Amsterdam op een rij:

 • Enkelglas
 • HR++ glas (tussen de twee ruiten in, ingespoten met edelgas) Top isolatie!
 • Dubbelglas (Niet alleen twee maar ook drie dubbel glas mogelijk)
 • Brandwerend glas (met brand compartimenten)
 • Gelaagd glas (bespaar 7% op uw jaarrekening)
 • Kogelvrij glas (Extra veiligheid)
 • Isolatieglas (bekijk onze verschillende isolatiemethode)
 • Vacuüm glas (perfect voor oudere panden)
 • Glas voor buitengevel

Twijfel niet als u al een poos met de gedachte rondloopt om uw glaswerk aan vervanging of verbetering toe is, en bel ons! Glaszetter Amsterdam staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een passend glaswerk die uw leef-comfort definitief zal verbeteren.

Glashandel Amsterdam

Onze werkgebieden in en rondom Amsterdam:

Glaszetter Amsterdam heeft meerdere vestigingen in Nederland voor de glashandel in Amsterdam kunt u doorklikken en ons vinden bij u in de buurt. Glaszetter Amsterdam is te  vinden in de volgende regio’s

Zelfs buiten Amsterdam hebben wij glaszetters in de volgende steden die binnen no-time bij u kunnen, namelijk:

Glasdistrict streeft naar de perfect service voor al onze klanten. Wij ontvangen dus graag feedback van u via onze online kanalen.

Voor meer informatie over de diverse soorten glas, kunt u op de volgende link klikken.

Met de snelste glasservice van Amsterdam hebben wij een unieke samenwerking in de glaszetters branche. Denk na als u voor kwaliteit gaat en bel Glaszetter Amsterdam.

Adres gegevens van onze glashandel:

Bankwerkerij 39

1021NS Amsterdam