Glasservice Delft

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glasservice Delft helpt u direct bij spoed met glasschade. Glasservice Delft binnen een half uur bij u. Glasservice Delft heeft meerdere glaszetters die woonachtig en actief zijn in Delft. Door continu twee glaszetters standby te hebben, kunnen wij snel schakelen bij een spoed geval.

Raam vervangen

Als er een raam stuk is, dan is het in de meeste gevallen vanzelfsprekend dat dit direct opgelost moet worden. Een gebroken raam geeft een gevoel van onveiligheid en glasservice Delft kan snel schakelen indien nodig. Een raam vervangen is een koud kunstje voor ons, hoe meer info u geeft des te sneller Glasdistrict het raam kan vervangen.

Type glas

Al u ons belt wordt u te woord gestaan door onze telefoniste, de telefoniste van Glasdistrict stelt u dan een aantal vragen over het type glas en de afmetingen. In de meeste gevallen hebben wij het type glas op voorraad en kunnen wij overgaan naar net plaatsen van het glas.

Afhandelen van glassschade

Het afhandelen van glasschade kan op verschillende manieren, het kan zijn dat de verzekeringsmaatschappij u uitbetaald voor het glas. Wij kunnen u hierbij helpen, Glasdistrict heeft hier veel ervaring mee. Als er geen verzekeringsmaatschappij tussen zit kunt u direct met pin of met cash betalen bij onze glaszetter die over de vloer komt. Glasservice Delft is transparant in het verwerken van de opdrachten en de kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Glashandel Delft

Glasdistrict heeft een grote glashandel in Delft, u kunt bij ons terecht voor verschillende glasvragen. Uiteenlopend van een glazen douchewand of glas in lood, wij hebben het allemaal. Veel mensen kiezen voor isolatieglas voor het verbeteren van het woon plezier. Onze consultant’s kunnen u hierin advies geven. Kiest u voor glasservice Delft van Glasdistrict dan kiest u voor kwaliteit. Wacht niet langer en neem contact met ons op, het personeel van Glasdistrict staat u graag te woord.