Glaszetter Delft

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Delft de lokale glasspecialist. Op zoek naar een glaszetter in Delft? Bel dan Glasdistrict want wij staan dag en nacht voor u klaar in Delft om uw kapotte raam te repareren. Of het nu gaat om stormschade aan de ramen van uw woning, een ingetikte etalage van uw winkelpand. Of u zoekt een betrouwbare glaszetter voor het plaatsen van dubbelglas in uw woning, de erkende glaszetters van Glasdistrict leveren, herstellen en plaatsen alle soorten en maten kwaliteitsglas in Delft.  Snel, vakkundig en voor een eerlijk en scherp tarief.

Glaszetter Delft

Kapot raam Delft

De voordelen die Glaszetter Delft u biedt: 

 • Altijd 24/7 bereikbaar, ook tijdens de feestdagen staan we voor u klaar
 • Geen onverwachte kosten; directe indicatie van de herstelkosten
 • Altijd een noodreparatie van uw ramen mogelijk
 • Snelle levering van alle typen en formaten glas
 • Wij zijn binnen het uur bij u, uiteraard zonder voorrijkosten
 • Zeer ruime voorraad aan verschillende soorten en maten kwaliteitsglas
 • Deskundige plaatsing door vakbekwame glasspecialisten
 • Zeer goede garantie op glas én montage
 • We hanteren, eerlijke, scherpe tarieven
 • Glaszetter Delft voor het beste resultaat

24/7 Glasservice Delft

Glaszetter Delft 24 uurs glasservice is dag en nacht bereikbaar in Delft en onze glaszetters kunnen u na een snelle inventarisatie meteen een indicatie geven van de herstelkosten. Ook zijn we binnen het uur bij u om de ruiten te vervangen of een noodoplossing te plaatsen. Zo zit u raam gegarandeerd binnen een paar uur weer veilig dicht.

Dubbel glas vervangen  Delft

 

Glaszetter Delft heeft een ervaren team, gekwalificeerde glaszetters leveren en plaatsen wij alle soorten en maten glas; van groot formaat veiligheidsglas en inbraakwerend glas voor bijvoorbeeld de vervanging van een etalageruit tot alle typen HR+, HR++ en Triple glas voor uw woning in Delft. Niet alleen zorgen onze glasexperts voor een deskundige montage van de nieuwe ruiten, ook geven ze passend advies welk glas het beste ter vervanging gekozen kan worden. Zo kan het bij een stuk gewaaide enkelglas ruit meteen een overweging zijn om het glas te vervangen door isolatieglas, maar dan zal de expert voor u kijken of de kozijnen daarvoor geschikt zijn.

Leveren dubbel glas Delft

Ook voor de levering en montage van isolatieglas en speciale glassoorten is Glasdistrict Delft uw betrouwbare glasleverancier. Isolatieglas is tegenwoordig de norm voor nieuwbouw. Dit houdt niet alleen kou en geluid buiten uw woning, het levert u ook een aanzienlijke besparing op van uw energiekosten. Het vervangen van enkelglas door HR+, HR++ of het goed geluidwerende Triple glas, is vaak een investering waard. Heeft u een oudere woning en overweegt u vervanging, dan kunnen onze glasexperts u vrijblijvend advies geven over de het te kiezen type glas, gratis een inmeting doen en een offerte opmaken. En heeft u een bedrijfspand en wilt daar speciaal inbraakwerend glas laten plaatsen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Uw glashandel Delft voor HR glas, dubbel glas en gelaagd glas

Adres:

Kruithuisweg 12

2623 BZ Delft

 

Glashandel Delft

Glasdistrict is binnen Delft en omgeving uw lokale adres voor al uw glas herstel. Maar in andere plaatsen kunt ook u vertrouwen op de uitstekende service en scherpe tarieven van onze deskundige glaszetters. De vestigingen van Glaszetter Delft zitten door heel het land. Dus waar u ook bent, de ruit van uw winkel, woning of vakantiehuis is zo gerepareerd. Neem snel contact op, dan helpen wij u graag verder. Glasdistrict is de glashandel van Delft en staan direct voor u klaar.

Glaszettersbedrijf Delft

Als glaszettersbedrijf in Delft hebben wij de ervaring in huis om alle vragen over glas voor u te beantwoorden. Delft is een stad van glas en volop in de bloei, glaszettetsbedrijf Delft steunt nieuwe ondernemingen en start-ups in Delft. Wilt u meer informatie over de gemeente Delft dan verwijzen wij u graag door naar de gemeente Delft. Als bedrijf hebben wij meerdere glaszetters die werkzaam en woonachtig zijn in de gehele regio Zuid Holland. hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren op dit gebeid. Snel en accuraat dat is wat wij voor u kunnen betekennen.