Glaszetter Bloemendaal

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glasdistrict

Stel dat u in de gemeenten Bloemendaal een glaszetter nodig heeft, dan is Glasdistrict de glaszetter die binnen een half uur bij u kan zijn. Glaszetter Bloemendaal is niet alleen de snelste, maar biedt ook de scherpste glas prijzen aan. Met ruim 40 jaar ervaring in het vak van glaszetter heeft het bedrijf alle expertise in huis om glas problemen op te lossen. Van aannemers en architecten bedienen wij ook de particulieren in de markt. Van grote projecten tot simpele werkzaamheden voor raam vervangen. Glaszetter Bloemendaal is de specialist in glas.

Ruit stuk?

  • 24/7 glasservice, altijd bereikbaar
  • Groot assortiment op voorraad
  • Gecertificeerd personeel
  • 40 jaar ervaring met glasschade
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis leveren van glas boven de €100,-

glaszetter bloemendaal

Het leveren van glas

Niet alleen de zakelijke markt, maar ook particulieren bestellen steeds vaker via de telefoon en online glas. Als er een bestelling is boven de €100,- dan hoeft u geen bezorgdsten te betalen.

Het is verstandig om u goed te laten informeren hoe het monteren van glas daadwerkelijk moet. Als u het zelf wilt monteren vervalt wel garantie op het glas. Glaszetter Bloemendaal helpt u graag verder, maar wij bieden voor een mooie meer prijs de mogelijkheid dat het word geïnstalleerd door een professional. De leus ‘’goedkoop kopen is duur kopen’’, komt in een aantal gevallen voor. Het kan zijn dat de maten niet goed doorgegeven worden, met als gevolg dat het nieuwe raam niet past. Om de juiste maten in te meten kunt u van het volgende uitgaan bij dubbel glas.

Dubbel glas opmeten

Voor het opmeten van isolatieglas/dubbel glas moet u de volgende regels hanteren. Meet het te vervangen raam aan de binnenkant, dit word ook wel de dagmaat genoemd. Tel vervolgens totaal 24 mm aan de afmeting op om de juiste maat te krijgen.

( dit is een tip voor de mensen die het zelf doen, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het  bestelde raam )

Een voorbeeld waar het glas nog in het kozijn zit

U meet de het raam op bijvoorbeeld 1500 mm x 950 mm dagmaat

Origineel word dan 1500 + 24 mm = 1524 bij 950 x 24 mm = 974 mm

Het glas dat u moet bestellen is 1524 mm x 974 mm

 

Een voorbeeld waar het een nieuw kozijn bevat meet u de sponningmaat en trekt daar 8 mm vanaf om de juiste glasmaat te verkrijgen.

( dit is een tip voor de mensen die het zelf doen, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het  bestelde raam )

U meet vanuit de binnenkant 1600 mm x 800 mm ook wel de sponningmaat genoemd. Maat te bestellen glas is 1600 mm – 8 mm = 1592 mm bij 800 mm – 8 mm = 792 mm.

Glasmaat voor het bestellen word dan 1394 mm x 833 mm.

Glasdistrict de oplossing

Glaszetter Bloemendaal tegenwoordig omgezet in Glasdistrict geeft u dit als algemene richtlijnen om het zelf te doen. Om glas te vervangen komt echter wel meer bij kijken dan alleen opmeten en plaatsen. Op deze pagina kunnen wij u wel verder informeren hoe het verder werkt. Maar elke probleem heeft een eigen oplossing nodig en het is goed om te weten dat het werken met glas gevaarlijk is. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van onze ervaren glaszetters die hier voor opgeleid zijn. Wilt u meer informatie bel dan met Glasdistrict.