Glaszetter Den Bosch

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Is een van uw ramen kapot gewaaid tijdens een stormachtige nacht of is er glasschade aan een etalage- of winkelruit door een poging tot inbraak? Neem dan meteen contact op met Glaszetter Den Bosch. Niet alleen zijn onze glaszetters 24 uur per dag te bereiken en zijn ze binnen het half uur bij u, wij beschikken ook altijd over een ruime voorraad aan diverse typen en formaten glas. Waardoor wij snel uw kapotte ruit kunnen repareren. Heeft u te maken met andere schade aan ruiten zoals lekglas of schade aan glas-in-lood? Wilt u enkelglas ruiten laten vervangen door dubbel glas? Of wilt u glas voor uw interieur laten op maat laten maken? Dan is Glaszetter Den Bosch ook uw deskundige en voordelige partner in glaslevering en glasherstel.

Ruit stuk in Den Bosch

Alle voordelen van Glaszetter Den Bosch:

 • Topkwaliteit glas herstel service in Den Bosch: 24/7 bereikbaar ook tijdens feestdagen
 • Altijd gegarandeerd noodherstel bij al uw glasschade
 • Wij regelen voor u de volledige afhandeling met uw glasverzekering
 • In Den Bosch en omgeving kunnen we al binnen 30 minuten bij u zijn
 • Glasheldere en scherpe, lage prijzen op glas én montagewerkzaamheden
 • Dé glasleverancier voor isolatieglas, speciaalglas en interieurglas
 • Altijd werken we met een vertrouwd en vast team van deskundige  glaszetters
 • Altijd vrijblijvende inmeting, advies en prijsindicatie voor al uw glaswerk mogelijk
 • Ruime voorraad glas van diverse typen, altijd op voorraad

 

Isolatieglas Den Bosch

Wilt u graag uw woning voorzien van dubbel isolatieglas, laat het dan nu voordelig uitvoeren door Glaszetter Den Bosch. Wij leveren en monteren tegen scherpe tarieven alle soorten dubbele beglazing zoals HR glas, HR+, HR++ en het drielaagse Triple glas dat ook zeer goed geluid isoleert, dus perfect is voor woningen aan drukke wegen. Het vervangen door oud enkellaags isolatieglas door dubbelglas zorgt niet alleen voor een warmer en behaaglijker klimaat in uw kamers, de warmtebesparende eigenschappen zorgen er ook voor dat u minder hoeft te stoken. Dat is goed voor het milieu én de portemonnee.

Start nu met energiezuiniger wonen en laat Glasdistrict een passende offerte maken voor uw woning. Dan kunnen onze glaszetters u meteen laten zien hoeveel ú straks kunt besparen.

Glashandel Den Bosch 

Bent u als particulier of als bedrijf op zoek naar een betrouwbare en voordelige glasleverancier om glas op maat te laten maken, dan bent u bij Glaszetter Den Bosch aan het juiste adres. Niet alleen leveren en monteren wij speciaalglas, veiligheidsglas en inbraakwerend glas voor heldere en scherpe prijzen, ook verzorgen onze glaszetters al uw ruiten voor de beglazing van gevels, etalages en deuren. Daarbij werken we samen met een team van vakspecialisten die bijvoorbeeld in kantoren en bedrijfsruimtes glazen systeemwanden kunnen plaatsen. En ook voor de moderne inrichting van de buitenruimte kunnen wij al uw glas leveren en monteren, zoals balkonbalustrades van glas, glazen windschermen en glas voor de schuifpui van uw veranda. Zo biedt Glasdistrict u alle mogelijkheden om uw interieur binnen én buiten modern en ruimtelijk in te richten!

Wilt u graag contact met de glaszetters van Glasdistrict Den Bosch? Bel ons, dan krijgt u snel een van onze glasspecialisten aan de telefoon.  En ook als u elders bent of werkt kunt u gewoon gebruik maken van onze diensten, want Glasdistrict bestaat uit een groot netwerk van professionele glaszetters door heel Nederland.