Glaszetter Hilversum

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar in Hilversum en omstreken. Door jarenlange ervaring als glaszetter in Hilversum kunt u bij ons terecht voor onder andere het repareren van glasschade en het laten plaatsen van dubbel glas.

Diensten van onze glaszetters in Hilversum

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten als glaszetter in Hilversum. Door ervaring, kennis en de juiste certificaten zijn onze glaszetters gespecialiseerd in glas reparaties, glas vervangen en plaatsen, speciale soorten glas en dubbel glas.

Gecertificeerde glaszetters in Hilversum

Wij leiden ons personeel zelf op en kunnen daardoor voor al onze glaszetters kwaliteit garanderen. Zo heeft glaszetter Hilversum altijd snel een passende oplossing voor uw glas vraagstuk.

Glashandel Hilversum

Naast het zetten van glas kunt u onze glaszetters ook inhuren voor het bestellen van diverse soorten glas. Door altijd de juiste hoeveelheid en soorten glas op voorraad te hebben zijn wij dé glashandel in Hilversum om glassoorten te bestellen. Naast levering kunt u onze glaszetters in Hilversum ook glas laten plaatsen.

Wat te doen bij glasschade in Hilversum?

Als glaszettersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in glasschade. Door onze glaszetters op te leiden als glasschade expert kunt u van ons verwachten dat wij uw kapotte raam vakkundig en snel repareren. Bekijk hieronder de stappen die wij aanraden om te doorlopen bij glasschade:

Stap 1: Maak foto’s glasschade

Het is belangrijk voor uw glasverzekering om aan te kunnen tonen wat de schade precies is geweest aan uw raam. Zo heeft u bewijs van uw glasschade.

Stap 2: Ruim kapot glas op

Een kapot raam brengt scherven met zich mee. Om ervoor te zorgen dat uzelf en onze glaszetter zich niet blesseert raden wij aan om het glas op te ruimen met dikke handschoenen en een harde bak.

Stap 3: Bel ons bij glasschade

Nadat u foto’s heeft gemaakt en de glasschade heeft opgeruimd kunt u onze glaszetter in Hilversum bellen. Wij nemen de schade met u door en kunnen u direct een prijsindicatie geven voor ons glaszetters werk.

Stap 4: Wij komen bij u langs

U kunt met onze glaszetters direct een afspraak inplannen om uw raam te repareren. Ook midden in de nacht staan wij voor u klaar om uw raam te repareren!