Glaszetter Ter Heijde

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Ter Heijde helpt u bij glasschade. Woont u in Ter Heijde of omgeving? Dan wordt u door Glaszetter Ter Heijde snel, vakkundig en voordelig geholpen. Een telefoontje met onze servicedesk is al genoeg. U meldt uw schade, we geven u meteen een indicatie van de herstelkosten.

Snel ter plaatse bij Glasschade

Onze glasexperts kunnen binnen het uur bij u zijn om de gesneuvelde ruit te repareren of te vervangen. Glaszetter Ter Heijde  is niet alleen specialist in het herstellen van enkellaags vensterglas of dubbelglas voor uw woning. Als u schade heeft aan speciaal glas, zoals gelaagd glas, gehard glas of inbraakwerend glas bij bijvoorbeeld binnendeuren of glazen balustrades, vervangen we uw glas. Onze glasexperts staan iedere dag voor u klaar, ook tijdens de weekenden. En is er ’s nachts schade opgetreden door storm of inbraak, bel onze helpdesk dan gerust. Want ook in de late of vroege uren herstellen we al uw glasschade met een nieuwe ruit of tijdelijke noodvoorziening.

Dienstverlening bij spoed 

Uw voordeel met Glaszetter Glaszetter Ter Heijde; 

 • 24 uurs service; dag en nacht herstelservice, 7 dagen per week weekenden 
 • Binnen het uur zijn we bij u
 • Glaszetter Ter Heijde lokale glasspecialist
 • Voordelige glastarieven en gunstige montagekosten
 • Uitstekende garantie op glas en montage
 • Wij handelen de administratie af met uw verzekering
 • Gegarandeerde directe vervanging of noodreparatie bij spoed
 • Altijd een ruim assortiment diverse soorten glas ter beschikking

 

Glasservice Ter Heijde


Met Glaszetter Ter Heijde schakelt u altijd een uitstekende glasexpert in. Niet alleen werken we met een vast team van gediplomeerde glaszetters die al uw glas vakkundig en snel kunnen herstellen, ook zijn wij in uw regio de betrouwbare dealer van alle soorten topkwaliteit glas. Zo hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad met verschillende varianten enkel vensterglas, dubbelglas, HR glas en Triple glas voor uw woning. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle typen gehard, gelaagd en inbraakwerend glas. Onze experts zijn opgeleid tot glasadviseur, dus zij kunnen u vrijblijvend van dienst zijn om een inmeting te doen, een offerte te maken en om te kijken welk type glas het beste geplaatst kan worden in uw woning of bedrijfspand.

Dubbel glas Ter Heijde

Voor het laten plaatsen van dubbelglas of isolatieglas neemt u natuurlijk graag een vakkundige glaszetter in de arm. Glaszetter Ter Heijde is niet alleen de lokale specialist die alle soorten dubbelglas, HR+, HR++ en het hoog isolerende en geluidswerende Triple glas levert, onze prijzen voor dit glas zijn ook zeer scherp. Dit maakt het aantrekkelijk om te investeren in het vervangen van oude enkelglas ramen door het energiebesparende dubbelglas. Het levert u een aangenaam en warm binnenklimaat op. U heeft minder condens op de ruiten en u bespaart iedere jaar een aantrekkelijk bedrag op de energiekosten. Overweegt u dubbelglas? Laat Glaszetter Ter Heijde dan eerst langskomen voor een inmeting en inspectie van uw oude kozijnen. Ze kunnen u dan precies vertellen welk type glas het beste bij uw woning past en een kostenberekening maken. En onze offertes zijn altijd vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Glashandel Ter Heijde 

Al uw gebroken glas van uw woning of bedrijfspand is onze zorg. En in Ter Heijde en de regio kunt u altijd vertrouwen op een snel herstel van uw gebroken ruit, want we kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn. En ook in de rest van Nederland is er altijd een vestiging van Glasdistrict dichtbij, want onze services strekken zich uit over het hele land. Zo hoeft u, waar u ook werkt, woont of tijdelijk verblijft, nooit met glasschade te blijven zitten. Bel ons snel, en onze helpdesk staat voor u klaar om u van dienst te zijn.

Gerealiseerd in samenwerking met Weball-in