Glaszetter Utrecht

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Utrecht kan u direct helpen bij glasschade. Een raam kapot is heel vervelend en daarom staan wij dag en nacht voor u klaar in Utrecht. Of als u interesse heeft in het isoleren van uw huis doormiddel van dubbel glas, dan kunt u bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende offerte.

glaszetter utrecht

Wat te doen bij glasschade

Glasschade is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar in en rondom Utrecht om uw glasschade te repareren. In geval van glasschade raden wij altijd aan om zelf de glasscherven te verwijderen. Zo voorkomt u dat er iemand zich blesseert aan het kapotte glas. In de meeste gevallen is het ook aan te raden om foto’s te maken voor de verzekering. Wanneer u een glasverzekering heeft kunnen wij de factuur voor uw glasschade direct indienen bij uw verzekeraar. Vervolgens belt u ons op en wij nemen de glasschade met u door. Zo kunnen wij vooraf altijd direct een prijs geven voor het repareren van het glas en/of het plaatsen van een noodvoorziening bij u in Utrecht.

Glashandel Utrecht

Onze glashandel is gevestigd in Utrecht en zijn daarom altijd snel ter plaatse. Daarnaast zijn wij ook nog eens dag en nacht bereikbaar voor glasschade door storm, inbraak of andere elementen van buitenaf. Wanneer u glaszetter Utrecht belt zal één van onze gespecialiseerde glaszetter de schade met u doornemen. Tijdens dit gesprek kunnen wij u direct al een prijs indicatie geven voor het repareren van uw glasschade. Na akkoord plannen wij meteen een afspraak in op korte termijn om uw schade te repareren met een noodvoorziening. Deze noodvoorziening bestaat in veel gevallen uit een stuk glas welke wij over de schade heen plakken. In een vervolg afspraak zal glaszetter Utrecht het nieuwe glas komen plaatsen en zult u niets meer zien van de glasschade die u voorheen had.

Dubbel glas vervangen

Door onze jarenlange ervaring in de glas industrie kunnen wij u, voordat u ons de opdracht geeft om dubbel glas te installeren, een zeer nauwkeurig indicatie geven van de kosten die u daadwerkelijk zult gaan besparen met het gebruik van dubbel glas. Wanneer u deze besparing naast de geheel vrijblijvende offerte legt ziet u al snel dat u veel zult besparen met dubbel glas. Door de fantastische isolatie eigenschappen van dubbel glas kunt u de verwarming op koudere dagen een stuk lager zetten, omdat de warmte langer in uw huis zal blijven.

Glashandel Utrecht

Ons glaszettersbedrijf is dicht bij Utrecht gevestigd, waardoor onze glaszetters dag en nacht snel ter plaatse kunnen zijn in geval van glasschade. Mede doordat wij dicht in de buurt van Utrecht zijn gevestigd vragen wij geen voorrijkosten. Heeft u geen glasschade, maar wilt u een geheel vrijblijvende offerte? Dat is uiteraard geen probleem! Neem dan snel contact op met één van onze glaszetters uit Utrecht.

Glaszetter Utrecht is werkzaam in de volgende steden, Veenendaal, Amersfoort, Almere, Nieuwegein en Lelystad.