Glaszetter Zwolle

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Zwolle ook wel beter bekend als Glasdistrict, wij staan dag en nacht voor u last heeft van glasschade. Onze glasspecialisten van Glaszetter Zwolle/Glasdistrict herstellen dit snel en voor de juiste prijs. Ook voor andere glas problemen of vragen zijn wij de voordelige glas reparateur in de regio Zwolle. Zo vervangt Glaszetter Zwolle voor u enkelglas ramen door isolerend HR glas. Zijn wij leverancier van alle typen speciaal glas. U kunt zowel als particulier of als bedrijf uw glas op maat geleverd krijgen.

Glasschade in Zwolle

 • Hulp bij herstel van glasschade in Zwolle en omgeving binnen 30 minuten
 • Scherpe tarieven voor glas en deskundige montage
 • Volledige bereikbaarheid, ook ’s nachts, weekenden en feestdagen
 • Een gegarandeerd herstel van glasschade
 • Glaszetter Zwolle de lokale specialist
 • Alle montage wordt uitgevoerd door gekwalificeerde glaszetters
 • Uitsluitend topkwaliteit glas en nette montage volgens erkende normen
 • Goede garantieregeling op al het geleverde glas en montage
 • Specialist in de levering van speciaalglas, HR glas en veiligheidsglas

Glaszetter Zwolle

Van enkel glas naar dubbelglas

Woont u in Zwolle of omgeving en overweegt u dubbelglas in uw ramen te laten zetten. Kijk dan naar de voordelige tarieven die Glaszetter Zwolle rekent voor de levering en montage van isolatieglas. Het voorzien van uw huis van dubbele beglazing is tegenwoordig een van de belangrijkste maatregelen om te besparen op de energiekosten. En doordat dit isolatieglas kou en tocht geen kans meer geeft, kunt u het binnen een stuk behaaglijker maken. Dat verschil met enkelglas merkt u meteen. Isolatieglas kan geleverd worden in verschillende waardes; van gewoon dubbelglas tot het sterk isolerende HR++ glas en het drielaagse Triple glas dat uw huis ook goed isoleert tegen geluid van buitenaf. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en we komen graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een offerte te maken.

Glashandel Zwolle

Glaszetter Zwolle levert en monteert ook speciaalglas en inbraakwerend glas voor bedrijven en particulieren op maat tegen gunstige tarieven. Wij werken daarvoor samen met deskundige vakspecialisten. Zo leveren en monteren we uiteraard glas voor etalages van winkels en verzorgen we op deskundige wijze de gevelbeglazing voor bedrijven. Maar de toepassing van glas in het interieur zijn tegenwoordig eindeloos. Zo passen glazen trapportalen, balustrades en kantoorwanden helemaal bij een moderne woonstijl en ze maken de ruimtes meteen lichter. En ook in de buitenruimten zijn glazen balkons en windschermen niet meer weg te denken. Wat uw ideeën daarvoor ook zijn, Glasdistrict kan het maken!

Meer weten over de mogelijkheden van interieurglas en speciaalglas of wilt u onze prijzen weten? Neem contact op met Glaszetter Zwolle of een van onze andere vestigingen, want Glasdistrict heeft over heel Nederland deskundige glaszetters paraat die u van dienst kunnen zijn.

Raam kapot

Stel dat er een raam kapot is dan wilt u deze zo snel mogelijk vervangen hebben om verdere overlast te vermijden. Stel dat er een raam kapot is kunt u ons 24 uur per dag bereiken om een afspraak te maken. Het is handig om de maten en het type glas bij de hand te hebben, wij kunnen u dan direct een richtprijs geven. Als het raam kapot is en er liggen glasscherven. Zorg dan eerst voor een veilige situatie voor u en omgeving.

Vervangen van een ruit in Zwolle

Als glaszettersbedrijf in Zwolle hebben wij ongeveer 5 glaszetters in dienst die ook woonachtig zijn in Zwolle. Omdat zij de weg goed kennen en er altijd iemand op stand-by staat is kunnen wij u snelle service verlenen bij spoed gevallen. Het kan wel eens voorkomen dat de glaszetter die dienst heeft in drukke een drukke periode even de telefoon niet kan opnemen, blijf gerust aan de lijn de telefoon word doorgeschakeld naar onze telefoon centrale.

Glaszetter Zwolle staat voor kwaliteit

Onze glaszetters komen vaak bij bedrijven, maar ook particulieren over de vloer. De dienstverlening van Glaszetter Zwolle bestaat niet alleen uit scherpe prijzen en het snel behandelen van uw aanvraag. Ook zijn onze glaszetters representatief en hebben respect voor uw woning. Zij zullen met nette kleding aankomen en uw huis met respect behandelen.

Direct een afspraak inplannen

Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze dienstverlening kunt u ons bellen via het bovenstaande nummer of u kunt een mail sturen met u glasvragen. Wij zullen u vragen binnen 24 uur beantwoorden. Glasdistrict Zwolle staat u graag te woord en bieden kwaliteit service.

Adres:

 • Mozartlaan 94
 • 8031EX Zwolle

 

Gehosted door Weball-in