Glas op maat

Glas op maat voor het hele interieur

Bent u opzoek naar een bepaalde vorm, soort of afwerking glas? Laat dan deskundig en voordelig al uw maatwerkglas leveren en monteren door Glasdistrict. Zo kunt u bij ons glaszettersbedrijf ronde of ovale tafelbladen bestellen van veiligheidsglas. Kunnen onze glaszetters uw bedrijf of kantoor voorzien van op maat gemaakte glazen systeemwanden en kunnen we alle soorten glas leveren. Glas voor de inrichting van moderne, eigentijdse interieurs, zoals glazen trapleuningen, deuren, balustrades en douchewanden. Ook kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakt spiegelglas en het restaureren en nieuw laten maken van glas in lood.

 

Dé specialist voor maatwerk in glas

Glas geeft uw woning licht en ruimte en in moderne interieurs is het nauwelijks meer weg te denken. De huidige kwaliteit van glas is zo hoog dat de toepassingen tegenwoordig eindeloos zijn; zo kunt u niet alleen tafelbladen van glas op maat bestellen, ook balustrades, trapleuningen, scheidingswanden, legplanken en keukenachterwanden kunnen bijvoorbeeld helemaal in glas worden utgevoerd.

Voor deze toepassingen kan Glasdistrict al uw kwaliteitsglas leveren en vakkundig en volgens alle veiligheidsnormen monteren. Al het glas wordt na inmeting voor u precies op maat gemaakt, naar uw wensen afgewerkt -door bijvoorbeeld te polijsten, slijpen, matteren of te voorzien van speciale folies-, en door deskundige glaszetters op locatie geleverd en geplaatst. Heeft u een eigen ontwerp in glas en wilt u dit laten maken? Dan kan dat ook en dan zal onze glasadviseur met u de mogelijkheden bespreken en een bijpassend kostenplaatje maken.

Veilige montage glas 

Alle glasproducten en glasobjecten voor interieur, kantoor en buitenruimtes worden gemaakt van gehard gelaagd veiligheidsglas van superieure kwaliteit. Zo wordt uw veiligheid volgens de wettelijke veiligheidsnormen gewaarborgd. Daarbij zorgt Glasdistrict ook  voor een veilige en secure constructie en montage volgens alle geldende normen voor glasmontage en glasafwerking. Er zijn ook variëteiten in de afwerking. Zo is blank glas de standaard maar u kunt ook denken aan getint glas met bijvoorbeeld een lichtgrijze kleur, of matglas / satijnglas waarbij het oppervlak licht is opgeruwd waardoor er wel licht wordt doorgelaten maar er geen doorzicht meer is. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor wanden waarbij privacy op prijs wordt gesteld.

Maatwerkglas voor inrichting

Tegenwoordig zijn veel moderne kantoren voorzien van glazen wanden. Doordat er zo veel meer gebruik kan worden gemaakt van invallend daglicht ogen werkruimtes ruimtelijker en wordt er een open sfeer gecreëerd. Glasdistrict is specialist in het op maat leveren en plaatsen van glazen kantoorwanden. Deze kunnen in iedere vorm worden uitgevoerd. Zo kunt u kiezen voor enkellaags wanden met compleet transparante ruiten of voor dubbellaags wanden met die helemaal geluidsdicht zijn en zeer goed toegepast kunnen worden in vergaderruimten. U kunt de glazen wanden glas op maat laten uitvoeren met verschillende soorten deuren en schuifdeuren.Voor privacy kunnen de ruiten gematteerd worden doormiddel van bijvoorbeeld ondoorzichtige plakfolie met logo of fotoprint. Heeft u plannen om uw kantoor of werkruimtes opnieuw in te richten? Dan kan een van onze glasadviseurs bij u langskomen voor een vrijblijvende interieurontwerp en passend advies.

Buitenbeglazing en tuinen


Via glasdealer Glasdistrict kunt u ook al het glas door de buitenkant van uw woning of bedrijfspand bestellen en laten plaatsen. Denk hierbij niet alleen aan gevelbeglazing of etalageruiten, wij verzorgen ook de levering en montage van glazen luifels voor boven de entree, glazen tuinschermen, balkonbalustrades en windschermen van glas voor op het terras of de tuin. Zo kunt u de buitenruimte een verrassend moderne look geven en op eenvoudige wijze ruimte en doorzicht creëren. Dit glas voor buitengebruik wordt voornamelijk gemaakt van gehard gelaagd veiligheidsglas, kan geleverd worden in blank glas, of zichtwerend gematteerd satijnglas, melkglas of figuurglas. Ze worden compleet voor u op maat besteld en gemonteerd met rvs bevestigingsmaterialen.

Glas op maat voor isolerend glas

Wij verzorgen tegen scherpe tarieven ook al uw dubbele beglazing op maat om uw woning te isoleren. Dit kunnen we leveren in verschillende isolatiewaardes; van gewoon dubbelglas, hoogrendements HR, HR+ en HR++ glas tot het driedubbeldikke en sterk geluidswerende Triple glas. Ook kunnen we voordelige voorzetramen op maat maken die u voor enkelglas ramen kunt laten zetten en waarmee u op eenvoudige wijze toch een behaaglijk binnenklimaat kunt creëren.

Uitgebreide Glasservice door heel Nederland

Voor een optimale service in glas met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kiest u voor Glasdistrict. We werken met netwerk van deskundige glaszettersbedrijven die op iedere locatie in Nederland al uw maatwerk in glas met zorg en precisie kunnen leveren en monteren. Ook zijn wij uw lokale glasspecialist voor het herstellen van alle vormen van glasschade, zoals gebroken glas en lek glas. We kunnen alle soorten beglazing voor uw woning leveren tegen scherpe prijzen; vensterglas, HR glas en speciaal glas, zoals inbraakwerend glas, gehard- en veiligheidsglas. Infomeer bij ons naar alle mogelijkheden die we u kunnen bieden!