Glaszetter Almelo

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Almelo dag en nacht bereikbaar.

glaszetter Almelo

Al sinds jaar en dag staan wij als glashandel in Almelo met 10 glaszetters voor u klaar om uw glasschade te repareren. Glaszetter Almelo iedere dag 24 uur bereikbaar voor glasschade, offerte aanvragen en informatie voor het plaatsen van dubbel glas of gelaagd glas.

Mijn raam is kapot, wat nu?

Allereerst is het belangrijk om uw raam af te schermen en de glasscherven op te ruimen. Let op dat u de scherven niet in een vuilniszak maar harde bak gooit. Bel daarna onze glashandel in Almelo en wij nemen met u de schade door. Om tot een prijsindicatie te komen voor het repareren van uw kapotte raam zullen wij u vragen naar de maten van het glas dat wij voor u mee moeten nemen. Nadat wij akkoord hebben om langs te komen zullen wij een afspraak met u inplannen en zal een glaszetter bij u langs komen.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Het kan voorkomen dat u een enkel glas raam kapot heeft en deze direct wilt laten vervangen door dubbel glas. Of wanneer u het gehele huis wilt voorzien van dubbel glas kunt u ook bij Glaszetter Almelo terecht. Naast onze vakkennis over dubbel glas kunnen wij u ook informeren en van dienst zijn met onder andere:

Doordat wij via onze glashandel zelf glas snijden kunt u voor ieder type en afmeting glas bij ons terecht.

Glaszettersbedrijf Almelo

Wij hebben zeer veel ervaring met het snijden van ieder type glas. Door onze jarenlange ervaring in de glaszetters branche kunnen wij bijna iedere afmeting voor u op maat snijden en Glaszetter Almelo geen enkel probleem met bijvoorbeeld het op maat snijden van gelaagd glas.

Glashandel Almelo

Al meer dan 30 jaar zijn wij in Almelo, provincie Overijssel, gevestigd en hebben al meer dan 1000 klanten geholpen met glasschade in het afgelopen halfjaar. U kunt ons bereiken via het netnummer 085-0290954 en werken onder andere in de wijken: Binnenstad – Nieuwstraat Kwartier – De Riet – Ossenkoppelerhoek – Noorderkwartier – Hofkamp – Sluitersveld – Windmolenbroek – Wierdense Hoek – Aadorp en Bornerbroek.

24/7 glasservice van Almelo

Heeft u direct een glaszetter nodig in of rondom Almelo omdat er een spoed geval is? Dan staat Glaszetter Almelo oftewel Glasdistrict dag en nacht voor u klaar om u te voorzien van de juiste service. Glasdistrict word vaker in de nacht gebeld door glasschade die is veroorzaakt door inbrekers die een raam hebben ingetikt. Glaszetter Almelo kan dan binnen het uur aanwezig zijn om u te helpen. Met meerdere glaszetters die woonachtig zijn in het Almelo en omgeving helpen wij u snel verder.