Glaszetter Amsterdam Zuid

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Amsterdam Zuid is een gerenommeerd glaszettersbedrijf in Amsterdam Zuid. Wij zijn gevestigd op Kribbestraat 26 in Amsterdam. Heeft u Glaszetter Amsterdam Zuid nodig? Dan is Glasdistrict 24 uur per dag te bereiken om u te helpen bij glasschade. Bij glasschade is het belangrijk dat er geen gevaarlijke scherven glas los liggen die u en omgeving kunnen verwonden. Glaszetter Amsterdam Zuid helpt u met het verwerken van het gebroken glas. Glaszetter Amsterdam Zuid is van Glasdistrict en heeft alleen al in geheel Amsterdam 20 glaszetters op de weg. Glasdistrict bestaat ruim 100 jaar en stond in het verleden bekend als Glaszetter Amsterdam Zuid. Doordat de markt is veranderd en de aanvragen niet alleen uit Amsterdam Zuid komen heeft Glaszetter Amsterdam Zuid 20 jaar geleden een naamsverandering door gevoerd. Glasdistrict is op dit moment de Glaszetter van heel Amsterdam.

Wat te verwachten van Glasdistrict

 • Binnen een half uur ter plaatsen
 • 15 jaar garantie op dubbel glas en montage
 • U betaald geen voorrijkosten
 • 24/7 glasservice
 • Representatief personeel
 • Scherpe glas prijzen
 • Dubbel glas bestellen
 • Isolatieglas subsidie 2016/2017

Glasservice Amsterdam Zuid

Veel mensen in Amsterdam Zuid zien het nut ervan in om het huis te isoleren of te voorzien van dubbel glas. Glaszetter Amsterdam Zuid zijn klanten welk isolatie glas het best bij de woning en kozijnen past. Het glas zit in de meeste gevallen in houten of kunststof kozijnen. Als mensen enkelglas willen vervangen voor dubbel glas, moet er wel gekeken worden of de kozijnen hier geschikt voor zijn. Glaszetter Amsterdam Zuid komt vrijblijvend bij u kijken. Stel dat de kozijnen niet geschikt zijn, dan werkt Glasdistrict met gespecialiseerde kozijn partners samen. Of dit nu gaat om aluminium, kunststof, houten of metalen kozijnen.

Glashandel Amsterdam

In Amsterdam Zuid hebben bewoners te maken met langsrijdende trams of verkeer dat de gehele dag geluidsoverlast veroorzaakt. een populaire glassoort is veiligheidsglas, er zijn diverse benamingen voor veiligheidsglas deze zullen wij hieronder benoemen. Veiligheidsglas is een soort dubbel glas ( zonder isolerende gas tussen de lagen ) maar met een andere opbouw dan bijvoorbeeld HR glas. Het veiligheidsglas heeft een andere prijsklasse dag dubbelglas.

Verschillende type glas

Glasszettersbedrijf Amsterdam

De bovengenoemde glassoorten zijn in diverse glaspakketten samengesteld, veiligheidsglas bis opgebouwd uit meerdere lagen glas gescheiden door een transparante kunststof laag uit polyvinylbutyral. Polyvinylbutyral heeft de afkorting PVB  dat gesynthetiseerd polymeer uit polyvinylalcohol tot transparante folie. U kunt klikken op de titel ”verschillende type glas” voor meer informatie over alle soorten glas.

Diverse variante glas 

 • Glas bestaande uit meerder lagen PVB lagen ( diverse soorten kogelwering afhankelijk van hoeveel lagen PVB krijgen het glas een niet-splinterwerend en een splinterwerend predicaat). Verkrijgbaar in diverse kogelwerende klasse.
 • Of bovenbeschreven uitvoering gecombineerd met een polycarbonaat buitenlaag

 

Glaszetter Amsterdam Zuid laat u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn om dit ook toe te passen op uw pand.

glaszetter amsterdam zuid

Voor glasschade kunt u direct contacten met onze telefoniste die 24/7 bereikbaar is voor u.

Adres gegevens: Kribbestraat 26, 1079 Amsterdam

Glasdistrict heeft een samenwerking met de glaszetter van Amsterdam