Glaszetter Venlo

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Venlo staat 24/7 voor u klaar. Heeft u glasschade en bent woonachtig in Venlo? Glaszetter Venlo is de expert op gebied van glas in Venlo. Volg onderstaande stappen en ben er zo zeker van dat uw glasschade snel en vakkundig zal worden gerepareerd:

1: Ruim glasscherven op en vergeet hierbij geen handschoenen te dragen

2: Maak foto’s voor de verzekering

3: Bel onze glas centrale op: 077 2050 564

glaszetter venlo

Raam vervangen in Venlo

Een kapot raam moet snel gerepareerd worden en het liefst nog betaalbaar ook! Ons glaszetters bedrijf in Venlo staat dag en nacht voor u klaar. Door jarenlange ervaring met het repareren van glasschade in en rondom Venlo zijn wij dé perfecte partner voor u in Limburg! Wij werken ook in Roermond en Weert. Een raam vervangen in Venlo door Glaszetter Venlo van Glasdistrict staat voor snel en nette service.

 

Voordelen via Glasdistrict:

  • 24/7 bereikbaar bij glasschade
  • U betaald geen voorrijkosten
  • Gecertificeerd personeel in dienst
  • Scherpe glasprijzen
  • De lokale glasexpert

Glas vervangen in Venlo

In sommige gevallen kan het voorkomen dat u glas wilt laten plaatsen of vervangen. Denk aan enkel glas laten vervangen door dubbel glas of een kapot ruit vervangen door een nieuw ruit. Wij kunnen u in beide gevallen als geen ander helpen. Neem contact met ons op en wij zullen u direct een prijs indicatie doorgeven.

24/7 Bereikbaar bij glasschade

Per glasschade inventariseren wij vooraf wat de kosten zullen zijn van het vervangen van uw raam. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Om een goede prijs indicatie te kunnen geven hebben wij informatie nodig over de maat van het kapotte raam / glas en welk type glas u in de plaats van het oude glas wilt hebben.

Maakt u gebruik van Glaszetter Venlo of tegenwoordig Glasdistrict genaamd, dan worden alle werkzaamheden uit handen genomen. Wij helpen u op een kwalitatieve manier met het afhandelen van uw glasschade. U kunt ons 24/7 en 365 dag in het jaar bereiken via het volgende nummer 077 2050 564.

Glaszetter Venlo helpt u direct verder bij glasschade.

Glasservice Venlo

Bent u direct opzoek naar een snelle glasservice in Venlo of omstreken die dezelfde dag nog voor u klaar staat? Glasservice Venlo is de glaszetter die woord bij daad houdt. Glasservice Venlo blinkt uit in het snel plaatsen van nieuwe ramen. Dus heeft u glasschade en moet dit direct verholpen worden neem dan direct contact met ons op.

Glaszettersbedrijf Venlo

Glasdistrict heeft een eigen regio die wij voorzien van glas. Dus als u opzoek bent naar een partij die u kan helpen met uw glasvragen, dan zijn wij de aangewezen partij die u verder kan helpen. Helaas hebben wij geen bezoek adres waar u langs kunt komen voor het bekijken van diverse soorten glas. Wel kunnen wij u telefonisch informeren naar de mogelijkheden van de verschillende type glas.

 

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Naast het repareren van glasschade in Venlo kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen van dubbel glas. In sommige gevallen kan het voorkomen dat u nog enkel glas in uw huis heeft en belang heeft bij een betere isolatie van uw huis. Dan is dubbel glas een goede optie. Dubbel glas, ook wel isolatie glas genoemd, heeft naast het standaard dubbel glas ook nog de variatie HR glas of HR++ glas. Dit type isolatieglas geeft een nog betere isolatiewaarde aan uw huis. Vraag onze glaszetter voor de mogelijkheden en prijzen.

Ruit vervangen

Ruit vervangen Venlo is voor ons een koud kunstje. Met snelle service proberen wij u snel en voordelig te helpen bij glasschade. Heeft u vragen of wilt u informatie bij bepaalde glas projecten dan bent u van harte welkom om te bellen met ons

Werkgebied in en rondom Venlo

Wij zijn gevestigd in Limburg en kunnen daarom zonder voorrijkosten bij u langskomen in Venlo om uw raam te vervangen of een offerte op te nemen. Naast Venlo zijn wij ook werkzaam in onder andere de volgende steden en dorpen: Weert, Roermond, Sittard, Nederweert, Panningen, Heythuysen, Reuver, Tegelen, Beesel, Sevenum, Asten, Heeze, Valkenswaard, Maasbracht, Echt en Vlodrop.