Glaszetter Assendelft

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Heeft u last van glasschade of is uw ruit gebroken? Glaszetter Assendelft is een onderdeel van Glasdistrict. Glasdistrict heeft ervaring in pacht en voorziet  u van deskundig advies bij het vervangen van enkel naar dubbel glas? Glasdistrict is de Glaszetter in de Assendelft en regio rondom. Wanneer u een glaszetter nodig heeft, dan is Glasdistrict binnen een half uur ter plaatse. U kunt ook een contactformulier invullen. Naar aanleiding van het invullen van het contact formulier wordt er binnen 12 uur contact met u opgenomen.

Kapot raam repareren

Wij worden voor uiteenlopende problemen met glas gebeld. Wanneer u uw raam kapot is kunnen wij in veel gevallen dezelfde dag nog een afspraak inplannen. Tijdens een eerste afspraak bij glasschade zorgen wij er altijd voor dat er minimaal een noodvoorziening wordt geplaatst. Dit houdt in dat we een stuk glas over de scheur of het gat in uw raam heen plakken. Tijdens de vervolgafspraak komen wij vervolgens langs met het nieuwe raam welke wij (vaak op bestelling) voor u komen plaatsen.

  • Binnen een half aanwezig
  • Grootste assortiment glas op voorraad
  • Direct verhelpen van kleine en grote schades
  • Bel direct
  • Glaszetter Assendelft expert

Vervangen van enkel glas en dubbel glas

Veel oude woningen in Assendelft zijn voorzien van enkel glas, met name in deze tijd kijken mensen naar een middellen om energie te besparen. Door het vervangen van enkel glas naar dubbel glas wordt niet alleen uw woning meer waard, maar gaat u direct meer verdienen of besparen op uw stookkosten. Vanaf begin januari 2016 word een energielabel erg belangrijk voor het bepalen van de verkoopprijs van uw woning. Het vervangen van enkelglas naar dubbelglas heeft dus meerdere voordelen. De glaszetters van Glasdistrict die gevestigd en actief in Assendelft en voorzien u graag van advies op dit gebied. Glaszetter Assendelft – Glasdistrict staat voor kwaliteit.

Glaszettersbedrijf Assendelft

Glaszetter Assendelft heeft 40 jaar ervaring met het vervangen van een kapot ruit. Als er een ruit gebroken is kan dit veel scherven veroorzaken. Als dit het geval is dan geldt vaak niet het eeuwenoude gezegde van ‘scherven brengen geluk’. Probeer een gevaarlijk situatie te vermijden, helemaal als er kinderen aanwezig zijn. Als het niet nodig is, laat het gebroken raam voor wat het is. De glaszetters van Glasdistrict zullen niet alleen het raam vervangen, maar ook het gebroken glas voor u opruimen.

Glasdistrict heeft meerdere vestigingen in de regio en glaszetter Assendelft kan snel aanwezig zijn.

Verschillende glassoorten Assendelft

Veel vaker komt het voor dat woonhuizen en ook kantoorpanden bestaan uit glas. De reden is simpel, glas is gemakkelijk te monteren en is onderhoudsvriendelijk. Dubbelglas isoleert een woning of kantoorpand heel erg goed. Het lijkt in de huidige tijd het steeds vaker te winnen van een gemetseld muurtje.

Stel dat u een architect bent en vragen heeft over het verwerken van glas in een nieuw project dan kunnen wij ook heel erg goed helpen.

 

Glashandel Assendelft

Glas komt voor in diverse soorten en maten, het meest voorkomende voor woningen is tegenwoordig HR glas. Zelfs HR glas heb je diverse soorten, uiteindelijk draait het hier om een goed isolerende werking voor de woning. HR glas is opgebouwd uit meerdere glasplaten dat is opgevuld met gas. Het komt wel eens voor dat HR glas lek is en dan ontstaat er condens op het raam. Als dit het geval is, dan verdwijnt de isolerende werking. Glasdistrict kan bij een lek een mooie offerte voor maken. Andere glassoorten waar wij vaak mee te maken hebben staan hieronder.

 

Stel dat u een glazendouche deur nodig heeft of een glazen achterwand voor uw keuken dan bied Glasdistrict hier ook stijlvolle oplossingen voor. Glasdistrict werkt samen met specialisten op dit gebied, Glasdistrict is de glaszetter Assendelft.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening van Glasdistrict dan kunt u ons contacten via telefoon of contact formulier.

Voor handige tips verwijzen wij u graag door naar klussen in huis.