Glaszetter Beckum

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Beckum de lokale glasspecialist. Heeft u glasschade en bent u woonachtig in Beckum? Onze glaszetter in Beckum kan u snel en professioneel helpen met ieder type glasschade. Ook voor het plaatsen van dubbel glas kunt u bij ons terecht.

Glasschade in Beckum wij repareren uw ruit

Wanneer u glasschade heeft is dit erg vervelend en wilt u uiteraard zo snel mogelijk laten maken. Door contact op te nemen met onze glas lijn krijgt u meteen een prijs indicatie voor het laten repareren van uw glasschade. Bij akkoord komt glaszetter Beckum bij u langs om een noodvoorziening te plaatsen en meten wij direct uw raam op voor een nieuw ruit. Wanneer wij het nieuwe ruit op voorraad hebben komen wij tijdens een 2e afspraak langs om uw raam definitief te vervangen en de noodvoorziening te verwijderen.

Glaszetter Beckum

Isoleer uw huis en kies voor dubbel glas

Isolatieglas heeft een isolerende werking en geeft u naast lagere stookkosten in de winter een warm huis en in de zomer een koel huis. Naast het behouden van warme en koele lucht is dubbel glas ook erg goed voor het verminderen van geluidsoverlast. U kunt bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende offerte voor het plaatsen van dubbel glas in Beckum. Glaszetter Beckum staat voor u klaar. Wij zijn ook actief in de volgende regio’s, Hengelo, Almelo, Nijmegen, Delden, Beckum, Zwolle, Borne en Enschede.

Ervaring van klanten in Beckum met onze glashandel

” Vorige maand heb ik via Glaszetter Beckum mijn raam laten repareren. Wij vonden de glaszetter zeer professioneel en kunnen glasdistrict iedereen aanraden. ”

” Ons huis was voorzien van enkel glas en we vonden het tijd voor een betere isolatie. Na een geheel vrijblijvende offerte te hebben ontvangen zijn wij akkoord gegaan en binnen 2 weken was ons huis voorzien van dubbel glas, helemaal top! ”

” Het etalage raam van onze winkel in Beckum was kapot gegaan door vandalisme. Via internet zijn wij bij Glasdistrict uitgekomen en die hebben heel vakkundig tegen een scherpe prijs onze winkelraam gerepareerd. “