Glaszetter Hardenberg

  • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
  • Binnen 30 minuten bij u
  • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Hardenberg is de plaatselijke glasspecialist, met meerdere personeelsleden die woonachtig zijn in Hardenberg. Heeft u glasschade of andere glas problemen dan kunnen wij u snel helpen.

24 uurs glasservice Hardenberg

  • Binnen het uur aanwezig bij glasschade 
  • Gecertificeerde glaszetters in dienst
  • Scherpe glasprijzen
  • 15  jaar garantie op isolatie glas
  • Lokale glaszetter Hardenberg

glaszetter hardenberg

Als u glasschade heeft en dit moet direct verholpen worden, dan hebben wij een 24 uurs glasservice in de regio Overijssel. Wij proberen bij noodgevallen binnen het uur aanwezig zijn. Geheel afhankelijk van het weer en tijdstip proberen wij dit ook te doen. Als wij dit niet in het uur gaan redden zal glaszetter Hardenberg dit naar u communiceren.

Glashandel Hardenberg

Fysiek hebben wij glaszetter Hardenberg geen filiaal in Hardenberg gevestigd. Wel hebben wij meerdere glaszetters in dienst die woonachtig zijn in Hardenberg. Zodoende kunnen wij snel anticiperen als er gebeld word. Heeft u vragen over glas op maat dan kunt u altijd bellen of mail. Wij zullen het glas dat opmaat gemaakt dient te worden, leveren bij u in de woonkamer.

Glaszettersbedrijf Hardenberg

Bijna 50% van onze opdrachten komt uit Hardenberg, als bedrijf proberen wij dus nu en in de toekomst de juiste service te verlenen op gebeid van glas. Voor Glaszettersbedrijf Hardenberg is het dus belangrijk om feedback te krijgen van u over  onze dienstverlening.

Dubbel glas subsidie

Wij krijgen steeds meer vragen over het nemen van isolatieglas. Op dit moment is er een subsidie regeling van pas. Deze subsidie regeling is heel erg interessant om isolatie toe te voegen aan uw huis. Glas isolatie heeft meerdere voordelen, niet alleen bespaard u geld op de energie kosten, isolatieglas zorgt ook voor vermindering van geluidsoverlast.

Meer informatie over de mogelijkheden voor het nemen van isolatieglas? Wij staan u graag te woord voor meer informatie op gebied van isolatie glas. Onze telefoniste van glaszetter Hardenberg maken graag een afspraak met u. Verder zijn wij actief in de volgende steden, Hengelo, Almelo, Nijmegen, Delden, Beckum, Zwolle, Borne en Enschede.