Glaszetter Hengelo

 • 24/7 Bereikbaar voor glasschade
 • Binnen 30 minuten bij u
 • Aangesloten bij alle glasverzekeraars

Glaszetter Hengelo of een glashandel in Hengelo nodig, voor het repareren van glasschade of plaatsen van dubbel glas? Onze gespecialiseerde glaszetters kunnen u deskundig adviseren op het gebied van glas reparatie en glas vervangen door bijvoorbeeld isolatieglas.

Een kapot raam in Hengelo

Allereerst neemt u uiteraard contact op met glaszetter Hengelo. Onze glasspecialist zal samen met u de glasschade doornemen en direct een prijsindicatie geven voor het repareren van uw kapotte raam. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan zullen wij zo snel mogelijk een afspraak inplannen om een noodvoorziening te plaatsen. Tijdens de afspraak voor het plaatsen van de noodvoorziening meten wij direct het kapotte raam op om nieuw glas te bestellen. Tijdens een tweede afspraak komen wij langs om het definitieve glas te plaatsen.

glaszetter hengelo

Wat te doen bij een kapot raam?

Wanneer uw raam gesneuveld is liggen er een hoop glasscherven rondom het kapotte raam. Wij adviseren om zelf alvast een paar handelingen te verrichten alvorens glaszetter Hengelo er is, zodat u uzelf of omstanders niet bezeerd.

 1. Zorg er allereerst voor dat u foto’s neemt van de glasschade. Wanneer u een glasverzekering heeft kunt u hier in bijna alle gevallen aanspraak op maken.
 2. Verwijder de glasscherven op de grond voorzichtig en met handschoenen aan. Gebruik hiervoor geen plastic zak maar een harde vuilnisbak om de glasscherven in te deponeren.
 3. Wanneer het gat in het raam erg groot is en buiten koud, plak dan het raam af met folie of een stuk karton.
 4. Bel onze glasspecialist voor het maken van een afspraak, 24 uur per dag!

Huis isoleren met dubbel glas

Besparen is altijd leuk! Wij zijn als glasspecialist in Hengelo ook gespecialiseerd in het plaatsen van dubbel glas. Nu heeft dubbel glas meer voordelen dan alleen maar isoleren, namelijk het veiliger maken van uw huis, omdat inbrekers minder kans hebben om binnen te komen, verbeteren van het energielabel van uw huis in Hengelo en het verminderen van geluid afkomstig van buiten. Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor het plaatsen van isolatieglas in Hengelo.

Tegenwoordig is dubbelglas, zoals HR glas het standaardglas in nieuwbouw en het is één van de effectiefste maatregelen die u kunt nemen om huis te isoleren. En u heeft daarin verschillende mogelijkheden, van het normale dubbele glas tot het hoog isolerende HR++ glas en drie laags Triple glas dat ook een perfecte geluidsisolatie in uw huis geeft. Maar welk glas is voor uw huis geschikt? En welk rendement leveren de verschillende typen glas u op? Glaszetter Hengelo kan u daar advies over geven en voor u een passende, vrijblijvende offerte maken voor de levering en plaatsing van HR glas. Start nu met besparen en bel ons!

Glasservice Hengelo

 • Onze glasschade herstelservice staat 24/7 voor u klaar
 • Glaszetter Hengelo de lokale glas specialist
 • Gegarandeerde scherpe en inzichtelijke prijzen op glas, levering en montage
 • Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse in de regio Hengelo
 • Voordelige glasservices voor particulier én bedrijf
 • Wij hanteren altijd vrijblijvende inmeting, advies en offerte
 • Glasschade regelen? Wij handelen het af met uw glasverzekering
 • Expert dealer in topkwaliteit dubbelglas, speciaalglas en inbraakwerende ruiten
 • Bij spoed herstel gegarandeerd uw ruit weer dicht, eventueel door noodherstel
 • We hebben een vast team van erkende lokale glaszetters
 • U kunt zeker zijn van een uitgebreide garantie op nieuw glas én montage

Glas op maat

Wilt u graag inbraakwerend glas in uw raam of in de etalage van uw winkel laten zetten? Wilt u een scherm van veiligheidsglas rond uw veranda laten plaatsen, of bent u op zoek naar een nette glaswand voor achter het aanrecht van uw keuken? Wat uw wens op glasgebied ook is, Glasdistrict kan het voor u leveren en maken. Kijk bij onze diensten naar de mogelijkheden of bel ons; onze glasspecialisten staan altijd klaar voor een passend advies op maat. En wist u dat u overal gebruik kunt maken van onze uitgebreide services? Want we hebben een netwerk van ervaren Glasdistrict glaszetters door heel Nederland. Wij hebben in de volgende plaatsen onze vaste glaszetters, Delden, Beckum, Hardenberg, Almelo, Zwolle, Enschede, Venlo, Amersfoort en Utrecht.

Klantervaringen met glashandel in Hengelo

Doordat wij door de jaren heen als glashandel in Hengelo al vele klanten hebben geholpen kunt u hieronder een paar klantervaringen lezen om te laten zien dat wij dé partij zijn op het gebied van glas.

” Al een tijd waren wij op zoek naar de juiste partij voor het plaatsen van dubbel glas. Ons huis is oud en was nog voorzien van enkel glas. Door gebruik te maken van dubbel glas zien wij dat de stookkosten drastisch lager uitvallen en kunnen niet anders zeggen dat Glasdistrict onze nieuwe ramen vakkundig, professioneel en tegen een scherpe prijs hebben geplaatst. ”

” Wij hadden snel een glaszetter nodig die voor ons het kapotte raam kon maken in de regio Hengelo. Midden in de nacht konden wij gelukkig bellen met Glasdistrict en zijn super goed geholpen. Hiervoor dank! En wij raden Glasdistrict echt iedereen aan. “